4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerlijke en klantvriendelijke bejegening. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed, de auto's zijn zoals ze beschreven zijn op de site. Daarnaast is men ook transparant in een prijsopgave en is bereidt de klant tegemoet te komen. GEEN STARRE MENSEN DIE GEEN INTERESSE TONEN MAAR JUIST BETROKKEN ZIJN BIJ HUN KLANTEN EN PRODUCTEN!!!!. Heb daar een mooie auto gekocht en heb het bedrijf, ondanks het feit dat het voor ons niet echt naast de deur is, reeds bij meerderen aanbevolen. Garage Bijker, bedankt voor de mooie auto en de prima verlopen contacten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn dik tevreden met de service . Goede afspraken. Klantvriendelijk. riendelijke monteurs, kortom; niks mis mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geachte lezer, Sinds 1992 zijn wij een zeer tevreden klant van autobedrijf Bijker. We hebben er diverse auto\'s gekocht en in onderhoud gehad. Wat ons trok was de vakkundige en snelle service van het bedrijf en het personeel, ook bij onverwachte zaken. We werden altijd snel geholpen. Je kon er even op wachten. Er is sprake van een wederzijds vertrouwen. Ik kan daarom geen ander oordeel geven dan dat het een betrouwbaar auto bedrijf is, waarbij we een tevreden gevoel hebbe. A.J.Stolmeijer IJhorst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geachte lezer, Sinds 1992 zijn wij een zeer tevreden klant van autobedrijf Bijker. We hebben er diverse auto's gekocht en in onderhoud gehad. Wat ons trok was de vakkundige en snelle service van het bedrijf en het personeel, ook bij onverwachte zaken. We werden altijd snel geholpen. Je kon er even op wachten. Er is sprake van een wederzijds vertrouwen. Ik kan daarom geen ander oordeel geven dan dat het een betrouwbaar auto bedrijf is, waarbij we een tevreden gevoel hebbe. A.J.Stolmeijer IJhorst.

Perfect.

Perfect.

Goede service, klantvriendelijk.

Goede service, klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In September 2012 hebben we bij de firma Bijker een gebruikte Opel Zafira gekocht en we zijn heel erg tevreden over het bedrijf. Via autotrader of autoscout waren we opzoek naar een Opel Zafira en er stonden er erg veel op. Vele autobedrijven gemaild, maar bijna geen of weinig reactie. Alleen Bijker gaf gelijk reactie in een uitnodigende en vriendelijke mail. Een mooi richtbod op onze inruilauto en een paar dagen later waren we in het mooie Staphorst om de auto te bekijken. We kregen een vriendelijke, niet opdringerige ontvangst met een fijne bak koffie en even later zaten we na een goede tekst en uitleg in de auto voor een proefrit. De auto stond er netjes gepoetst van binnen en van buiten bij en waren gelijk verkocht. Terug op de zaak ook niet gelijk van die keiharde onderhandelingen, maar een leuk verkoopgesprek. Na wat emailtjes en telefoontjes zijn we er met Bijker uitgekomen en hadden we de zaken, waar we allemaal blij mee waren prima afgehandeld. We hebben de auto een paar dagen later opgehaald en we zijn erg blij met onze Zafira De tevreden kopers Grietje en André uit Zuidlaren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

> Altijd bereikbaar > Deskundig/betrouwbaar > Gewone mensen, dus niet het zakelijke/arrogante van een grote dealer/garage

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week reisde ik af naar Staphorst, autobedrijf Bijker. Ik was op zoek naar een wegenbelastingvrije Opel Corsa. Op basis van vooronderzoek op Autotrader.nl concludeerde ik dat deze (Cosmo uitvoering) daar super scherp geprijsd stond. Ik kom uit Zeewolde, dus niet naast de deur, maar ook ik kijk natuurlijk naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. De ontvangst was op z\'n zachtst gezegd warm. Zo\'n vriendelijke autoverkoper heb ik in mijn leven nog niet meegemaakt. En dat terwijl ik tot nu toe toch al zo\'n 15 auto\'s heb gekocht. De auto was zoals op de website beschreven: zo goed als nieuw. Zo scherp als de prijs al was, kreeg ik toch nog wat korting omdat ik geen inruil had. En als extra kreeg ik er ook nog eens een middenarmsteun bij. Jeetje. Na de proefrit hebben we nog even wat gebabbeld. Nee, niet over auto\'s, maar over de alledaagse dingen. Ik vergat de tijd zelfs een beetje. Dat dat nog kan in deze tijd, immers, autoverkopers moeten auto\'s verkopen, zoveel mogelijk, dus elke minuut verspilling kost geld. Nee, hier niet. Vandaag heb ik de auto opgehaald. Alles was voor mij al geregeld, de auto had zelfs nog een beurt gehad (met 14000 km op de teller)! De ontvangst was wederom onvergetelijk. Een vriendelijke monteur legde vervolgens een en ander in alle rust uit. Super, super, super. Ik kan niet anders zeggen. Of ik nog eens een bakje kwam doen als ik de buurt was. Tja, waar vind je dat nu nog. Persoonlijke aandacht is cruciaal voor a-long-life client, en dit bedrijf snapt dat als geen ander. Belangrijker nog is dat deze aandacht ook echt gemeend is. Niet zo\'n gladde verkooppraat. Puur. Ik kom er zeker terug, zodra ik weer toe ben aan een andere auto. Ed Loet-loetoer, Zeewolde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week reisde ik af naar Staphorst, autobedrijf Bijker. Ik was op zoek naar een wegenbelastingvrije Opel Corsa. Op basis van vooronderzoek op Autotrader.nl concludeerde ik dat deze (Cosmo uitvoering) daar super scherp geprijsd stond. Ik kom uit Zeewolde, dus niet naast de deur, maar ook ik kijk natuurlijk naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. De ontvangst was op z'n zachtst gezegd warm. Zo'n vriendelijke autoverkoper heb ik in mijn leven nog niet meegemaakt. En dat terwijl ik tot nu toe toch al zo'n 15 auto's heb gekocht. De auto was zoals op de website beschreven: zo goed als nieuw. Zo scherp als de prijs al was, kreeg ik toch nog wat korting omdat ik geen inruil had. En als extra kreeg ik er ook nog eens een middenarmsteun bij. Jeetje. Na de proefrit hebben we nog even wat gebabbeld. Nee, niet over auto's, maar over de alledaagse dingen. Ik vergat de tijd zelfs een beetje. Dat dat nog kan in deze tijd, immers, autoverkopers moeten auto's verkopen, zoveel mogelijk, dus elke minuut verspilling kost geld. Nee, hier niet. Vandaag heb ik de auto opgehaald. Alles was voor mij al geregeld, de auto had zelfs nog een beurt gehad (met 14000 km op de teller)! De ontvangst was wederom onvergetelijk. Een vriendelijke monteur legde vervolgens een en ander in alle rust uit. Super, super, super. Ik kan niet anders zeggen. Of ik nog eens een bakje kwam doen als ik de buurt was. Tja, waar vind je dat nu nog. Persoonlijke aandacht is cruciaal voor a-long-life client, en dit bedrijf snapt dat als geen ander. Belangrijker nog is dat deze aandacht ook echt gemeend is. Niet zo'n gladde verkooppraat. Puur. Ik kom er zeker terug, zodra ik weer toe ben aan een andere auto. Ed Loet-loetoer, Zeewolde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en eerlijk zaken doen bij verkoop van eigen auto en aankoop van Opel bij Fa. Bijker. Afspraken worden nagekomen door eigenaar van bedrijf. Auto is volgns afspraak keurig afgeleverd ! Al met al leuk en goed autobedrijf !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. Professioneel, eerlijk, zeer klantvriendelijk, uitstekende service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en betrouwbare service. Heb zaken gedaan met autobedrijf Bijker, dit op fysieke afstand. Afspraken zijn netjes nagekomen.

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Andere reden