Gewoon APK
Planning voorloopt prettig (incl. fiets) en op de dag zelf wordt er goed afgestemd wat er met de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn. Prima uitvoering.
Een prachtige auto mogen kopen bij deze garage. Nette prijs en fijne communicatie. Alle tijd voor ons genomen en erg vriendelijke mensen. Hele fijne ervaring!
Zeer vriendelijk, ontzettend behulpzaam en echte vakmensen!
Ik ben nog een redelijk nieuwtje, maar tot op heden geen slechte ervaringen met deze garage!
Ik heb mijn auto laten keuren bij Vakgarage en ben zeer tevreden met de service. De medewerkers waren vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. De APK werd snel uitgevoerd en eventuele problemen werden netjes besproken voordat er extra kosten gemaakt werden. De prijs was eerlijk en ik voelde me als klant serieus genomen. Ik kom hier zeker terug!
Als duidelijk
Klantvriendelijk
Als altijd een uitstekende service. Bedankt!
Ingewikkelde reparatie van kachelradiateur in goed overleg ingepland en sneller dan verwacht uitgevoerd.
Prima geholpen erg klantvriendelijk
42 jaar klant ... 42 jaar topservice!
Bij deze garage liet ik vorige week als nieuwe klant een apk en een kleine beurt uitvoeren op mijn Jeep Renegade van 4 jaar oud. De auto de dag ervoor al gebracht en de sleutel achtergelaten. De volgende dag werd ik eind van de ochtend gebeld door een vriendelijke mevrouw. De Jeep was goedgekeurd maar de achterbanden waren binnenkort aan vervanging toe, net zo als de ruitenwisserbladen en de bougies, of ik dat meteen wilde laten doen, kosten ruim 900 euro totaal. Het betrof een advies en ik wilde dit eeret even bespreken. Ik ben rond 13.30 uur naar de garage gegaan en heb toen aangegeven dat ik het bij de apk en de kleine beurt wilde laten omdat we de auto binnenkort gaan inruilen. Tot mijn verbazing was de kleine beurt nog niet uitgevoerd. Ik ha de auto nodig dus liet ik de beurt voor nu zitten. Zie ik op de factuur dat ik naast de apk 45 euro moest betalen voor een algehele controle voor inspectie vam banden en ruitenwissers? Ik belde naar de garage en kreeg een ongeduldige man aan de lijn. Ik stelde vragen over de opgevoerde kosten van de algehele controle, hij praatte op een klantonvriendelijke manier dwars door me heen, liet me niet uitpraren en vroeg: wat wil jij nou eigenlijk.? Ik besloot even terug te rijden naar de garage. Daar ging deze man nog even door met zijn popiejopie gedrag. Hij zat niet te wachten op mijn amdere 3 auto's die ik voornemens was om in onderhoud bij hun te brengen, hij was geen beunschuur. Ik voel me opgelicht door deze garage em ga hier nooit meer heen en dat voor 45 euro! Lekker slim, het interesseerde de man helemaal niet, zal zijn werkgever blij mee zijn!!
Deze garage staat altijd voor je klaar en zoeken altijd een oplossing die voor beide partijen goed werkt.
Vriendelijk en vakkundig
Denken mee, flexibel en komen afspraken na
Er werd ondanks de drukte naar een mogelijkheid gezocht en gevonden
Word prima geholpen, en er word goed met je meegedacht correcte afhandeling van zaken !!
Bij Vakgarage ‘t centrum staan ze altijd voor je klaar!
Vriendelijk, informatief en vakkundig! De klant staat echt voorop bij deze mensen.
Aangezien dat wij hier al vele vele jaren over de vloer komen bij vakbekwame mensen blijven wij graag komen zijn grote pluspunt is ook de vriendelijkheid en beleefdheid dus goede service naar de mensen zoeken ook een oplossing voor een probleempje die gelijk verholpen wordt. Dit bedrijf kunnen we zeker aanbevelen
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht