Voor mijn werk kom ik hier al geruime tijd, nu ook privé een auto gekocht. Zoals altijd erg vriendelijk en ongedwongen. Wij zijn zeer tevreden
We werden goed op de hoogte gehouden naar het zoeken van de oorzaak van het defect en hoe dit op te lossen.
Bij onverwachte klacht aan mijn auto, snel een afspraak kunnen maken en diezelfde dag mog gerepareerd! Top!
Werd snel geholpen en prima service
Bekijken wat het probleem is en bellen netjes om geschatte kosten door te geven.
Voldoende en klantvriendelijk
Piima
Kan met problemen snel een afspraak maken. De problemen worden ook opgelost.
fijn, klant en servicegericht, deskundig en niet opdringerig
Vriendelijk en snelle afhandeling van de opdracht.
Geen verdere info.
Fijne garage, goed advies eerlijk en heeft verstand van zaken. Kortom geweldig!!!
Klant staat centraal, dat merk je in alles. Van receptie tot werkplaats.
Bij vakgarage 't centrum in Moordrecht wordt je heel vriendelijk geholpen. Alles wordt duidelijk afgesproken en de prijzen zijn ook goed, je voelt je niet in de maling genomen zoals bij vele andere autobedrijven. Top dus!
Goede en vriendelijk hulp
Zie boven.
Keurig steeds gebeld over de zoektocht naar het onderdeel dat nodig was. Verversen olie op mijn verzoek werd eerlijk afgeraden omdat dit nog niet nodig was.
vriendelijk,deskundig,veel keuze,goede service
Info en met je meedenken. Staan altijd open voor een vraag/alternatief.
Als er een probleem is kan je altijd bellen en staan ze direct met een oplossing voor je klaar.
Werd gelijk geholpen om het probleem op te lossen.
Zie boven
Gezien de locatie, die voor mij dichtbij is, is hierbij meegenomen.
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht