Zoals ik hierboven al bes schreef vriendelijk , betrouwbaar en behulpzaam.
Netje te woord gestaan, auto was zoals omschreven
Ze doen meer dan gevraagd: pas thuis viel me op dat de koplampen weer helder waren gepolijst.
Het was even xoeken naar het mankement. Daarna gaven ze een helder werkplan en kostenbegroting tot op de cent nauwkeurig.
als er iets aan de auto mankeert zoeken ze altijd wel een plekje om er naar te kijken
Kon direct terecht.
uitstekend
Toen mijn auto het op zaterdagochtend niet deed, zijn ze zelfs thuis komen helpen en hebben de accu vervolgens in de garage vervangen. Topservice!
Mee denkend
Professionele garage, wel prijzig
Prima advies en service.
Zonder zorgen APK weer verlengd
Ontzettend goede ervaring met vakgarage ‘t Centrum. Er wordt altijd met jou als klant meegedacht en de monteurs zijn zeer deskundig.
Eergisteren vroeg ik om de zomercheck basis en gisteren ben ik al weer geholpen.
Vriendelijke en correcte communicatie Eerlijk advies en meedenken in oplossingen
Snelle, vriendelijke en deskundige hulp
Om ongeveer 15.30uur met pech komen te staan en krap 2 uur later een telefoontje dat de auto gerepareerd is.
Fijn en goed geholpen.
Reparaties netjes uitgevoerd. Er wordt netjes gedaan wat je vraagt. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Nette prijs. Helaas werkte dit keer de qr code met betalen niet er was storing.
Actieve meedenkers en vaklui. Helemaal top
kom er al jaren naar tevredenheid.
Goede en vakkundige garage. Onderhoud netjes zoals de offerte uitgevoerd, met uitzicht op de dingen die volgend jaar moeten gebeuren. Hier worden wij blij van en zeer vriendelijk personeel.
Ze kijken je auto goed na en adviseren daarna ook goed. Ze doen wat nodig is en niet meer. Beter kan dus niet. En pechhulp voor €25, dat lukt de ANWB niet.
Ik woon in Rotterdam, maar ga nog altijd heen en weer naar deze VAK! garage. Reden: Snel geholpen als (vaste) klant. Meedenkend en goede service. Wat wil een mens nog meer? Niets!
Fijn ontvangst en direct geholpen
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht