Goed en deskundig geholpen.
Goed onderhoud voor een nette prijs.
Goed onderhoud voor een nette prijs.
Mijn oude trouwe Toyota Avensis Verso, die jarenlang uitstekend is onderhouden door deze vakgarage, was na ruim 400.000 km toch echt op. Vakgarage 't Centrum, waar men goed op de hoogte is van mijn persoonlijke behoeften wat auto betreft, had direct een vervanger: een in prima staat verkerende gebruikte Mazda 6, die ook jarenlang hier in onderhoud is geweest, en dat voor een zeer schappelijke prijs. Top!
Weer prima geholpen.
Weer prima geholpen.
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en er wordt gelijk naar een oplossing gekeken. Ondanks dat ze erg druk zijn, nemen ze de tijd voor iedere klant!
Hele prettige ontvangst. Goede droge hal om auto te plaatsen.
Snel geholpen Prima service
Snel geholpen Prima service
Tevreden
Goed bedrijf met klant centraal
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht