Ik moest een set zomerbanden met mijn auto vervoeren. De banden zijn netjes in mijn auto geplaatst en afgedekt onder en boven met plastic. Top !
Zoals hierboven genoemd Vriendelijke goede service
Vriendelijk snel, ongelovelijk kwamen thuis om nieuwe accu te plaatsen, wat een service !!!! petje af
Vriendelijk.
Ontzettend vriendelijke mensen, die je van goede informatie voorzien, eerlijk zijn, en je auto weer top in orde maken.
Altijd klaar staan voor de klant en goed advies geven. Dat vind ik geweldig.
Duidelijke snelle service
Het is altijd een prettige ervaring bij deze garage. De vakkundigheid vriendelijkheid en professionaliteit verrassen mij steeds weer.
We waren op zoek naar een Benzine auto ivm de hoge kosten voor de Diesel. We hebben goede informatie gehad en er werd veel tijd genomen.
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig
Mijn ervaring is goed al jaren.
Goed geadviseerd, vlot geholpen
Gebeld en gelijk geholpen
Ze nemen hier de tijd voor je en raffelen niks af.
Ondanks de drukte toch snel alles besproken en afgehandeld en de koffie smaakte goed.
Mijn auto weggebracht voor apk en onderhoud. Netjes ontvangen en alles is mij netjes uitgelegd. Ik kom terug.
abc
Prima garage
Werk word netjes afgeleverd .Je word Gebeld na eerste controle over de staat bij apk en wat ze er aan kunnen doen en wat jij wil. Goede prijs top
Goed advies gekregen. Zeer tevreden . Fijn personeel. Mooi betrouwbaar bedrijf.
Afspraak gemaakt en perfect geholpen ! Vriendelijk personeel
Was om kwart voor acht bij de garage die om acht uur open gaat op eens gaat deur open en kan ik mijn sleutel afgeven, dat noem ik top want je hoeft niet voor acht uur de deur te openen
Er wordt meegedacht om de noodzakelijke reparaties zo effectief en voordelig mogelijk uit te voeren
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht