Hulpvaardig en snelle service
Auto gebracht voor ratelend geluid uit motor. Dit bleek de ketting te zijn. Volgens de dealer moet alles vervangen worden, maar gelukkig konden ze het probleem lokaliseren en alleen vervangen wat nodig was. wat kwa kosten heel wat uitmaakt.
Ik kwam 's middags aan met een schroef in mijn band. Ik kon de auto direct achter laten en na een uurtje kon ik hem weer ophalen. Netjes gerepareerd tegen een zeer schappelijke prijs. Keurige service bij de balie erg vriendelijke dame.
Geweldig surfers zou ieder een aan raden om naar die garage te gaan
Ik had gebeld omdat mijn airco niet koelde, en of er tijd was om er even naar te kijken voor eventueel lekkage? Er werd wel gezegd dat het druk was maar de auto is toch nagekeken en gelijk een zomercheck gedaan.
We zijn allereerst erg vriendelijk ontvangen. Verkoper nam ruim de tijd en de auto was keurig zoals omschreven. Geen gebruikelijke verkoop praatjes of iets dergelijks. Na onderhandeling werd er direct voor gezorgd dat de auto goed onderhouden , APK gekeurd en rijklaar stond. Ontzettend plezierige dag gehad. Top van de vakgarage en deze verkoper. Nog n bloemetje bij de overgave en op weg met onze kleine blauwe cabrio. Auto liep als n zonnetje. Eerste indruk na 160Km top! Hartelijk dank.
De eigenaar kwam op zijn vrije dag om ons te verwelkomen nadat we een superleuke auto hadden gezien. We zijn fantastisch geholpen, niets was teveel en het voelde heel goed. Hij weet waar hij over praat en wat hij doet. SUPER. We hebben de auto dan ook gekocht.
Ik ben zeer tevreden. Wordt vriendelijk geholpen. Ik kom graag weer terug. Als nodig is.
Voor een jaarlijkse beurt kreeg ik goed advies.
Fijn en snel geholpen. Vertrouwen in de klant door factuur op te sturen.
Uitlaat moest worden gelast, kon volgende dag al terecht. Vriendelijk personeel.
Zeer prettige ervaring als klant bij dit bedrijf. Heb mijn vaste adres gevonden voor onderhoud aan mijn bedrijfswagen. Helemaal top!
Goede ontvangst, afspraken worden nagekomen en zeer vriendelijk en bekwaam personeel
Enorm gedreven mensen die pas te vreden zijn als hun klanten te vreden zijn. Vakmensen en enorm aardige mensen
Zeer vriendelijke verkoper die alles in het werk heeft gesteld om onze auto zo snel mogelijk te leveren. En dat in vakantietijd! Op woensdag een proefrit gemaakt en de zaterdag erna konden we de auto al afhalen. Super!
Kundig en vriendelijk.
Goede garage, klantvriendelijk deskundige monteurs
Alles volgens afspraak!
Afspraak voor bandenwissel, aangezien wij niet thuis waren hebben de heren de auto bij ons opgehaald en bij thuiskomst stond de auto weer keurig voor onze deur.
gezellig en vakkundig bedrijf in mijn beleving waar ik me als klant geen nummer voel
Auto netjes volgens afspraak gekerud voor APK
Had een schroef in mijn band en dit hebben ze binnen 10 minuten opgelost! Geweldig! Nogmaals dank!
goede garage als je iets aan de auto onverwachts mankeer helpen ze je gelijk tussendoor
Super service, zoals altijd
Ik had een schroef in mijn band waardoor deze langzaam leeg liep. Toen ik belde om een afspraak te maken voor reparatie mocht ik direct de auto brengen. Zodat, als er even ruimte was in de garage ze deze zosnel mogelijk konden repareren. Binnen 2.5 uur had ik de auto weer terug.
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht