De service is altijd geweldig en je wordt heel snel geholpen
Weer uitstekend geholpen bij Vakgarage 't Centrum!
Mijn auto schokte bij het optrekken en dit probleem is keurig en snel verholpen door er is een nieuwe bobine en bougies in de zetten. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje!
Ik belde voor afspraak voor mijn autoheel vriendelijk gesproken met mevr minakshy Gayadin. De zelfde dag nog offerte ontvangen en daarna snel iets kunnen plannen. Daar hou ik van! Hou vol op deze manier
Top bedrijf
vriendelijk ,nemen de tijd als je binnenkomt en zijn duidelijk met wat moet gebeuren en wat gewenst is voor een goed resultaat.
Wij hebben hele goede ervaringen met de vakgarage.
Altijd goede service en lieve medewerkers.
Tijdens alle ellende met onze vorige auto hebben Thilak en collega's ons altijd goed geholpen, coulant met facturatie en eerlijk over het probleem en de oplossing. Toen we op zoek wilden naar een andere auto omdat ons vertrouwen in de huidige weg was, is het hele proces van zoeken en finetunen prima verlopen. Thilak heeft onze voorkeursauto gevonden en we rijden nu in een heerlijke auto waarin we weer volledig vertrouwen hebben, en dat is heel fijn! Also: wat dingetjes die na aankoop waren opgemerkt werden en worden prima opgelost. Bedankt!
Prima en snelle service
Elke keer weer keurig geholpen. Geen gladde verkooppraatjes.
Zeer snelle en goede service hebben wij ervaren. Dank hiervoor.
Zeer klantvriendelijk.
Prima service.
Er werd ruim de tijd genomen om de wensen voor een andere auto te vernemen en zo een goed advies te geven. Dit laatste is zeker gelukt!
Snelle en adequate service.
Zo door gaan
Medewerkers zijn prettig en komen afspraken na.
De werkzaamheden werden sneller dan beloofd, uitgevoerd!
al 4 jaar hebben wij onze Mazda in onderhoud bij Vakgarage Moordrecht naar grote tevredenheid. Er lopen ervaren monteurs met kennis van zaken en attente werknemers achter de service balie. Ook fijne begeleiding bij bezoek aan de showroom voor aanschaf occasion.
Goede service. Benaderbare mensen.houden alles voor mij bij en ik vind ik prettig. Ze weten volgens mij wat ze doen in de garage en bij de verkoop een leuk team.
...
Expertise en vertrouwen zijn niet meer vanzelfsprekend, maar bij deze mensen wel. Wat wel jammer is dat het minder laagdrempelig is geworden. Waar je vroeger nog de werkplaats kon binnenlopen en persoonlijk contact kon hebben met de monteurs, is dat vandaag de dag lastiger. Mogelijk door wetgeving of policy. Begrijpelijk, maar wel minder persoonlijk daardoor.
Prima ervaring
Ik had een afspraak gemaakt voor vervangen van mijn lampen voor en remlicht. Daarna werd ik netjes gebeld of ik eerder kan omdat het alleen lampen vervangen moeten worden. Dat vond ik wel netjes. In de middag auto gebracht ook zelfde middag was mijn auto gereed.
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht