mijn probleem is opgelost en ik ben correct behandeld
Bij inruil andere auto goed geholpen. Hier al jaren een tevreden klant
Een garage waar je je auto met een gerust hart kunt achterlaten, vooral als je zelf geen verstand van auto's hebt.
Vanaf het begin persoonlijke geholpen. De eigenaar denkt met je mee en doet er alles aan om je met een auto de deur uit te gaan die echt bij je past. De prijs kwaliteit verhouding is betrouwbaar en eerlijk, ook legt de eigenaar uit waarom. Kort om een nieuwe vaste klant erbij!
Altijd vriendelijk, snel en goed en vertrouwd
goede service en verstaan hun ambacht, vriendelijk en schoon
ik kom er al 32 jaar naar alle tevredenheid
vriendelijk, attent , en prima geholpen
Prima service, vriendelijk personeel en fijn dat in deze situatie een leenauto klaarstond! Kortom, ik blijf in de toekomst zeker klant bij deze garage!
Mooi bedrijf en gastvrij
Er werd goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant. Bijvoorbeeld, men wilde een kleine auto, met 4 deuren.
Je wordt klantvriendelijk behandeld. Prima service en deskundigheid. De locatie is voor mij perfect.
Al ruim 30 jaar klant en nog steeds tevreden.
Goede afspraken service.
Na een telefoontje van mij dat alle lampjes rood gingen branden in de auto, kwamen ze na een half uurtje de auto bij mij thuis ophalen met de sleepwagen. Tussentijds een telefoontje over de voortgang en de kosten van de reparatie gekregen, dus ik ben zeer tevreden en kan weer veilig de weg op!
zie boven
Kom al jaren bij 't Centrum voor aanschaf en onderhoud van mijn auto. Personeel is altijd vriendelijk en deskundig. Met uitstekende service.
Prettig en volgens afspraak.
Goede service, vriendelijkheid en meedenken.
Oplossingen aanbieden en eerlijk over werkzaamheden geen moeilijk gedoe, gewoon zeggen wat de mogenlijk heden en alternatieve reparatie kan zijn helder en duidelijk.
Heel fijn dat op een heel korte termijn mijn winterbanden nog geplaatst konden worden!
Vriendelijk en snel geholpen
Perfect garage waar de klant nog centraal staat. Heldere manier van communiceren en erg flexibel
Auto vlot klaar en vriendelijk te woord gestaan.
Ik ken het bedrijf al vele jaren en ben steeds onder de indruk van de vakbekwaamheid en de prettige manier van omgaan. Zelfs met de huidige corona beperkingen. (De Showroom was beperkt toegankelijk.)
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht