Vreselijk aardige mensen zowel in de showroom als in de werkplaats.
ik werd vriendelijk ontvangen en voorzien van informatie. Na de APK werd ik op aandachtspunten gewezen wat ik als heel prettig ervaar. daar kan je alvast rekening mee houden.
Je wordt vakkundig geholpen. Nemen de tijd en denken mee. Leveren goede kwaliteit.
Openheid van zaken, wat vertrouwen wekt. Ik zou mijn volgende auto weer hier kopen.
Begrip voor de positie van de klant (ging om vervanging vrijwel nieuwe accu tijdens vakantie).
Zeer klantvriendelijk, aardige mensen. Goede service
Heb de apk en buurt laten doen. Het was snel klaar en goed geregeld
Z
Snelle zomer/winterbanden wissel. Wachten in showroom met goede koffie. Zoals gewend vriendelijk geholpen. Tot de volgende keer.
Vriendelijke mensen
Goed team en goed ontvangst en bereid iets uit te leggen .
zoals altijd prima
Deskundig personeel en een schone garage en showroom
Perfecte service!!
Vriendelijk geholpen.
Alles netjes geregeld
Keurige communicatie, helder en duidelijk, geen verrassingen. Kortom erg prettig
Na onze zoekopdracht hebben we vier weken vol geduld gewacht, maar we hebben nu een prachtig exemplaar. We hebben volledig vertrouwen in garage centrum, zeker nadat wij een telefoon gesprek mee mochten luisteren met een andere garage over een door centrum aangeboden auto.
niets te klagen
zie boven
Heb weinig vertrouwen in garages Vaak bedonderd Deze garage geeft langzaam het vertrouwen weer terug
Klantvriendelijk en vakkundig geholpen.
Prima ervaring
Ben met mijn VW Passat overgegaan van de dealer naar Autobedrijf 't Centrum. Was een goede keus. ze hebben alles keurig gerepareerd. Ze hadden helaas een foutje gemaakt in de calculatie, maar hebben dit erg netjes opgelost. Ik was bereid om bij te betalen, maar dat accepteerde ze niet. Afspraak is afspraak. Top mannen!
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht