sleutelwoorden: betrouwbaar, afspraak is afspraak kundige monteurs, bij actuele panne direct een oplossing eerlijke prijzen, wat wil je nog meer? Ik woon in Rotterdam maar ga graag naar Moordrecht voor het onderhoud!
Kom hier al jaren en de mensen die daar werken vooral in de werkplaats zijn er voor mij als klant. Denken mee en staan altijd klaar. Een stukje service wat je bijna nergens meer tegenkomt.
Fijn geholpen!! Goede betaalbare prijs.. word niet aan het lijntje gehouden. En netjes een leenauto meegekregen!!
Snel en goed geholpen
De vakgarage t Centrum in Moordrecht is een hele fijne prettige garage. Heel vriendelijk en vakkundig personeel. Zeker een aanrader voor de koop of verkoop van een auto. Maar zeker een goed adres voor het onderhoud van uw auto.
Dezelfde dag kon ik nog terecht
altijd vriendelijk, staan altijd voor ons klaar en ik heb een heel goed vertrouwen in de garage kea werk en prijs
Goede communicatie, auto zelfs thuis gebracht
Ik kon direct terecht en werd meteen geholpen.
Een controle lampje bleef branden snel en deskundig opgelost
Ik had een afspraak voor een onderhouds beurt, en ik had vervangend vervoer geregeld in de vorm van een fiets, alleen het regende zo hard dat dat het niet ging worden, men bood aan vervangend vervoer wat een mooie geste was, toen vroeg ik als ik nu kan wachten kunnen jullie mij misschien als eerste helpen omdat het een kleine beurt was ging men hier mee akkoord, zo gebeurde onder het genot van een kopje koffie en een geleende leesbril kon ik op mijn gemaak de krant lezen en na een klein uurtje kon ik met de auto terug naar huis droog en al, bedankt voor de uitstekende service. Frans van wingerde
Gewoon een aanrader.
Aangezien wij bij andere garages slecht behandeld zijn ,waren wij erg huiverig Maar wat een goed en super bedrijf Heel goed en begripvol behandeld en de auto super gemaakt
Prima service wordt altijd prima geholpen.
Fijne service
kijk naar de lijst met sterren
Vanaf de eerste kennismaking een heel plezierig contact, overleg en afhandeling..
Enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.
Altijd vriendelijk
1 telefoontje bij alles wat betreft onderhoud, reparatie van onze auto en er wordt direct actie ondernomen
We worden iedere keer weer direct en goed geholpen
Als je een occasion koopt heeft deze altijd iets wat niet werkt, maar niet direct merkbaar is. Zo ook bij onze Volvo C30. De opvolging na onze melding was perfect en de probleempjes zijn naar tevredenheid opgelost. Men maakt werk van een klant en dat gaf ons een warm gevoel.
Perfect geholpen
Mijn gekochte auto, keurig afgeleverd.
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht