Als er iets is altijd klaar staan en snelle hulp. Top garage.
vanaf 1976 goede ervaring. wordt altijd goed geholpen.
Er wordt positief meegedacht om tot een afgewogen beslissing te komen Prijs opgave voor reparatie viel ook nog mee Heldere uitleg op de rekening
Top geregeld goede garage
Als ik bel of langs gaat zijn ze altijd bereidt om je te helpen !
Goeie garage, goede mensen met soms creatieve oplossingen. Ik kom er al ruim 30 jaaar.
Goedendag, Toen ik wo. jl. op mijn gemaakte afspraak / datum voor de wintercheck arriveerde was volgens de receptie medewerker mijn komst niet bekend. Hij kon mijn afspraak niet direct in de computer terug vinden. Met hulp van de werkplaats medewerker stond mijn afspraak toch onderaan zichtbaar in de computer. Gelukkig maar ;-) Toen mijn auto uit de garage gereden werd en geparkeerd werd op de parkeerplaats aan de overzijde en er na ruim 5 min. niemand iets kwam melden in de stille lege wachtruimte boven ben ik zelf via de buitenweg maar naar beneden naar de werkplaats gelopen met de vraag wanneer aan mij gemeld zou worden dat de auto gereed is. Ze leken mij niet te begrijpen en keken mij verbaasd en vragend aan. Ook niet na nog een keer uitleg. Bijzonder wel... Gevraagd of ik dan wel de auto mocht meenemen. Dat was akkoord. Hoop dat qua service de wintercheck wel naar wens is uitgevoerd... ;-) Tot zover deze berichtgeving. Mvg
Goede service en vriendelijk personeel.
Een eerste kennismaking met deze garage maar zeker niet de laatste.
Vriendelijk, ter zake kundig
Snel en goed
Ik wilde een gecombineerde onderhouds/APK en winterbandenwisselbeurt plannen. Omdat deze combinatie wat meer tijd zou kosten in de werkplaats stelde de medewerker met wie ik in gesprek was om de auto te komen halen en brengen, omdat hij toch vlakbij woont. Geweldig! Verder werd ik netjes tussentijds geïnformeerd over de extra kosten voor zaken die tijdens de beurt werden gevonden.
staan gelijk klaar als je iets met de auto heeft
Ik wórdt goed geholpen
Originele beoordeling
Ik wórdt goed geholpen
Ik vind het prettig hoe de mensen met de klanten om gaan. Daarbij vind ik de overleg over de bevindingen en samen zoeken naar een oplossing erg prettig.
kan altijd terecht
Goed bedrijf met service hoog in het vaandel, niets lijkt deze vaklieden te gek. Altijd bereidt om mee te denken en voor een nette prijs kun je snel weer verder.
Na jarenlang een vaste garage in Den Haag te hebben gehad uiteindelijk ivm handigheid toch overgestapt naar de garage in het dorp op advies van buren/vrienden. En dat is zeer goed bevallen. Heel behulpzaam. Transparant en correct dus heel blij.
Er werd goed naar mijn vraag geluisterd
Het vinden van een auto is nooit gemakkelijk, maar bij deze Vakgarage werden we zo goed en eerlijk geholpen. We zijn heel tevreden !
gewoon goed
West Ringdijk 7