Hartelijke ontvangst goede service en heel veel kennis.
Auto was defect, snel duidelijk wat er was, tijdelijk een leen auto, goed op de hoogte gehouden en snel gerepareerd! Top!!!
Er is een goede ervaring met dit bedrijf. Komen afspraken na en staan altijd voor mij klaar,als het nodig is.
heel goed en vriendelijk.
uitstekend bedrijf
Top.
Vriendelijk en deskundig. Prima service
prima ervaring met alles
Zeer snel, deskundig en bovenal vriendelijk geholpen. Omdat de APK even kon duren, kon ik plaatsnemen aan een tafel in de showroomruimte met goede verse koffie en een goede wifiverbinding. Ik was net begonnen met werken en de keuring was alweer klaar. Goede ervaring dus.
Ik ben zeer goed geholpen bij het kopen van mijn auto. Goede uitleg, zowel over de auto zelf als de extra opties.
Uitstekend geholpen
goede service
Zeer goed ontvangen en op de hoogte gehouden van de reparatie. Ik kreeg netjes in een e-mail uitleg en foto’s van het defect. Ook is er goed meegedacht om de reparatiekosten zo laag mogelijk te houden. Een eerlijke en goede ervaring met dit bedrijf.
Al jaren zijn wij klant bij garage centrum van af 1970 en nog altijd met veel genoegen ,,,,,....Wij hopen voor jullie allen dat ook dit een bloeiend bedrijf wordt
Goede informatie bij het aanschaffen van een tweedehandsauto. Verkoper neemt alle tyd voor de koper. Aflevering, alles tot in de puntje verzorgd. Wederom een uitstekende ervaring met dit bedrijf.
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht