Fijne en snelle service. Ik kwam aan werd netjes geholpen met de problemen. Hartstikke fijn en kan weer veilige kilometers maken met de auto Bedankt!!
Elk jaar laat ik de apk en een beurt doen. Dat gaat altijd prima en in goed overleg. Ik word altijd vantevoren opgebeld om herinnerd te worden aan de apk. Ook wordt ik gebeld mochten er reparaties mogelijk zijn. Ben ik niet in de gelegenheid om de auto op te halen, dan wordt ie thuisgebracht.
Goed geholpen goed overleg
Service is altijd goed en je kan snel terecht als er wat is
Vakkundig en vriendelijk personeel.
Heel goed!
Snelle service en goede communicatie, lijkt me ook leuk om hier in de toekomst mijn motor heen te brengen.
Vakgarage \'t Centrum staat letterlijk altijd voor je klaar. Dit ervaar ik al jaren❗
Een heel fijn en eerlijk bedrijf, die ook nog eens snel kunnen helpen met onderhoud en reparaties!
Top super service erg tevreden! Een dit is mijn garage gevoel!
Goed bedrijf! Ze houden goed contact met de klant en dat waardeer ik. Het onderhoud is ook al tijd keurig uitgevoerd. Vakgarage \'T Centrum, bedankt!
Toppers!
West Ringdijk 7