Even langs voor een nieuw lampje snel en vriendelijk geholpen
Vriendelijk en snel geholpen
Ook al kom ik hier maar 2x keer per jaar (ik stal mijn klassieke Amerikaanse auto voor een half jaar) voel ik mij klant. En dat ervaar ik als zeer positief.
Bij de aanschaf van de auto, verleden jaar, viel ons al op dat dit bedrijf er plezier in schept om een auto tip top af te leveren en de verwachting van de klant probeert te overtreffen. Nu met de servicebeurt zie je deze persoonlijke aandacht en service weer terug. Er wordt goed nota genomen van de bijzonderheden en duidelijke afspraken gemaakt over wanneer overleg plaats vindt over evt. reparaties. Een deel van de zaken zijn netjes als service verricht. Een duidelijke en transparante terugkoppeling en toelichting op de factuur. Het feit dat de locatie nu niet direct in het hart van het OV netwerk ligt, wordt keurig opgevangen met een leenauto tegen enkel de brandstofkosten. Wat leuk om klant te zijn bij zo'n relatief klein bedrijf in dorpse setting.
De bedrijfsleider / verkoper weet waarover hij spreekt. Hij is goed voorbereid ( bijv. over de inruilwaarde , reparatiekosten ). Duidelijke uitleg , keuzemogelijkheid en advies . Ook zakelijk d.w.z. geen poging om mij over te halen. De keuze bleef bij mij . En daarnaast uiterst beleefd , sympathiek en inlevend .
Vriendelijk personeel en goede service!
Onze auto wordt altijd goed nagekeken. Wij hebben na 2 X een grote vakantie gemaakt. 2022 en 2023 Door Scandinavië (zonder problemen) Dat geef ons veel vertrouwen
Ik had een probleen met de auto kon mijn auto gelijk brengen. Werd ook gebeld wat er aan de hand is en wat de kosten zullen worden.
Vriendelijk en deskundig
Vriendelijk geholpen en de auto stond op het afgesproken tijdstip klaar. Alles was naar tevredenheid gedaan
Altijd klantvriendelijk en deskundigheid
Super service, geen woorden, maar ook de daden die er bij horen.
Ik kom al vele jaren bij deze garage. Ben zeer tevreden over de service. Er wordt meegedacht. Ook prettig dat je als klant gewaardeerd wordt. Kortom Prima
Prettige werksfeer.
In garantie periode ook prima geholpen.
Altijd goed en snel geholpen, er wordt ook met je meegedacht...
Klantvriendelijk
Dit is een garage met een zeer vakkundig onderhoudsteam, waarbij de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.
Goeie service en altijd vriendelijk!
Altijd goed geholpen
Door bovenstaande titel echt waar te maken zijn onze auto's daar in goede handen.
Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep en Thalik ontmoette, had ik het gevoel dat ik tegenover een nette en eerlijke persoon stond. Ook zag ik hoe hij met andere klanten omging aan de telefoon en in de showroom: vriendelijk, duidelijk en professioneel in zijn communicatie. Wat heel erg naar boven kwam tijdens onze gesprekken en onderhandelingen was: kwaliteit. Ze doen er alles aan om auto's in een hele goede staat te verkopen. Ik ben van plan om mijn nieuwe tweedehandse auto ook hier te laten onderhouden.
—-
Goede sevice vriendelijke mensen en verstand van auto’s
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht