Uitstekende service
Ik ben goed geholpen. Service uitstekend
Zeer fijne garage. Wij hebben hier een mooie Volkswagen T-Roc gekocht. Het duurde allemaal wat langer dan gepland bij de bank maar auto Corsten was zeer geduldig en hield ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Toen we de auto gingen ophalen werden we heel hartelijk ontvangen en de auto verkeerde in een absolute nieuwstaat! De aflevering verliep zeer prettig en we zijn erg blij met onze nieuwe auto. Daarom krijgt Auto Corsten van ons een dikke 10! Groetjes Robin en Kelly uit IJmuiden.
Een APK keuring en onderhoudsbeurt bij Auto Corsten laten uitvoeren. Binnen de afgesproken termijn stond de auto weer keurig netjes klaar. Ophalen buiten kantoortijd was ook mogelijk. Prima geregeld!!
Super service Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Korte lijnen.
Goede vakgarage. Fijne service. Elke dag om 10.00 uur worden er worstenbroodjes uitgedeeld, vertelde de verkoper. Erg lekker! Verder prima vakkennis en fijne hulp!
Prettig persoonlijk contact, heldere informatie, geven je alle tijd, flexibel in wel/niet inruilen van je auto.
Nette auto gekocht en heel netjes geholpen en niet opdringerig of pushend.
Het is prima zakendoen in Mariahout. Echt op zijn Brabants: gezellig, heldere voorwaarden en geen gedoe.
Alles gebeurt in een ontspannen sfeer
Aankoop en aflevering waren snel en goed geregeld. Goede deal en snelle reactie's en afhandeling. Dank je wel Gert!
Vriendelijke verkoper, het voelde allemaal betrouwbaar aan. Wij zijn blij met onze occasion!
Alles wordt duurder, daarom bij adviezen zo min mogelijk op voorzorg vervangende adviezen geven, wel het hoognodige. Verder een prettig bedrijf om je auto in onderhoud te hebben. Prettige jaarwisseling Peter van Dongen
Gewoon spontaan binnenvallen en direct geholpen worden dat wil toch iedereen :-) Bedankt Bart. Fijne jaarwisseling en veel geluk & gezondheid voor 2023!
Leuk bedrijf , goed geholpen ... een aanrader !! Bart aardige verkoper
Ik was daar voor mijn corsa. Ze zouden het onderdeel bestellen en me laten weten wanneer het binnen was. De volgende dag kreeg ik al een telefoontje dat het onderdeel binnen was. Heel snel en de monteur had die ochtend meteen tijd om het te repareren. Lekker een kopje koffie gekregen en heel snel was mijn auto klaar. Echt super geregeld hoor!!
Autobedrijf Corsten heeft het goed opgelost, door een autoverkoper te sturen, en de auto mee naar de garage te nemen. Dit laat zien dat er voor alles een oplossing is…..Toppie Bram
....
Betrouwbare indruk, goede uitleg en prima auto gekocht.
Mariastraat 64
5738 AK Mariahout
Wij zijn 51 jaar officieël Opel dealer, lid van de BOVAG en VAKGARAGE.Als erkend Opel dealer is uw auto bij ons in goede handen. Wilt u een NIEUWE auto, van een "ander" merk, ook dan kunnen we u deze auto leveren met behoud fabrieksgarantie!!! Opel Dealer Auto Corsten ligt in Mariahout, dit ligt in de driehoek Helmond - Eindhoven - Veghel. (Zuid-Oost Brabant). Ook voor uw occasion kunt u bij ons terecht. We hebben gemiddeld zo'n 150 gebruikte Occasions op voorraad. Onze werkplaats bestaat uit zeer ervaren en deskundige monteurs die allen APK-keurmeester bevoegd zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen, BOVAG en mobiliteits garantie, schadeherstel, taxatie, inruil, inkoop, bemiddeling, export, financiering, verzekering. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Airco systeem bent u op het goede adres. Auto Corsten is Stek erkend. Een gratis leenauto bij onderhoud, schade of reparatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We heten u van harte welkom in Mariahout, de koffie staat klaar!!