Ze nemen de tijd, zijn kundig
Ik ben heel erg tevreden met de service die mij hier geleverd is.
We kregen helaas erg weinig terug voor inruil auto.
wij hadden pech met onze auto maar het is door Bart Corsten zo goed opgelost. Top service
Een open en gezellig samenwerking vlot en duidelijk geholpen
Gastvrije ontvangst en positief contact met verkoper.
Zijn heel vriendelijk geholpen, konden koffie pakken als we wilden , dus goed tevreden !
Kleine auto gekocht, voor een goede prijs, zijn we blij er nee, een goede auto garage, goed gevoel, Goede personeel, Bedankt Frank
Erg klantvriendelijk, ontzettende goede service en zeer deskundig en vriendelijk personeel. Vanaf 1991 kom ik er als klant. I
Communicatie gaat persoonlijk, erg fijn dus. Daarnaast denken ze mee in de mogelijkheden/oplossingen en bieden zij een goede en snelle service
Ik ben goed en vriendelijk telefonisch geholpen
Fijne garage, vriendelijk en deskundig personeel, niets op aan te merken. Voel me hier meer thuis dan in andere voorgaande garages.
Ik kon op hele korte termijn terecht voor reparatie band en dit werd binnen no-time opgelost. Vriendelijk personeel. Zoals we trouwens al heel veel jaren hebben mogen ervaren.
Wordt er altijd correct behandeld. Vriendelijk personeel en klacht gericht.
Heldere info vooraf tussentijds gebeld om over de gevonden "gebreken" te overleggen Heldere afwikkeling van de kosten Gebruik van leenauto is essentieel en altijd goed geregeld
Zeer netjes geholpen. Over het gehele verkooptraject werd er duidelijk gecommuniceerd. In de garage zeer vriendelijke personeel!
29- 9 -22 onze "nieuwe" BMW opgehaald ... bij kijken in de showroom was de verkoper erg vriendelijk ..... maar niet aansmeervriendelijk ..... op vragen kregen we duidelijk antwoord uiteindelijk viel onze keuze op deze auto een super klantvriendelijke verkoper ( Bram ) kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen service op topniveau dank je wel
Fijne ervaringen, zowel voor onderhoud als voor de nieuwe aanschaf.
Ik ben goed geholpen, met vooraf uitleg van wat aan mijn auto zou moeten gebeuren, waarom een en ander nodig was, ook vooraf over de kosten van de reparatie.
Goede service en klantvriendelijkheid.
Alles is weer gemaakt, erg blij mee. En super service van Hein! Bedankt.
prima zaak snel geregeld
De medewerkers zijn oplossing gericht en gaan in op vragen en wensen van de klant. Goede en directe communicatie.
Duidelijk dus ik ben tevreden
Afspraak gemaakt voor proefrit, dezelfde dag dat we belde konden we terecht. Nadat we de beslissing gemaakt hadden was alles snel geregeld. Fijn contact, en goede koffie! Wij hebben wel nog een vraag; Welke autoparfum gebruiken jullie ;-).
Mariastraat 64
5738 AK Mariahout
Wij zijn 51 jaar officieël Opel dealer, lid van de BOVAG en VAKGARAGE.Als erkend Opel dealer is uw auto bij ons in goede handen. Wilt u een NIEUWE auto, van een "ander" merk, ook dan kunnen we u deze auto leveren met behoud fabrieksgarantie!!! Opel Dealer Auto Corsten ligt in Mariahout, dit ligt in de driehoek Helmond - Eindhoven - Veghel. (Zuid-Oost Brabant). Ook voor uw occasion kunt u bij ons terecht. We hebben gemiddeld zo'n 150 gebruikte Occasions op voorraad. Onze werkplaats bestaat uit zeer ervaren en deskundige monteurs die allen APK-keurmeester bevoegd zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen, BOVAG en mobiliteits garantie, schadeherstel, taxatie, inruil, inkoop, bemiddeling, export, financiering, verzekering. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Airco systeem bent u op het goede adres. Auto Corsten is Stek erkend. Een gratis leenauto bij onderhoud, schade of reparatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We heten u van harte welkom in Mariahout, de koffie staat klaar!!