Niks was teveel gevraagd!!!
Dank je wel Wessel !! Team Auto Corsten BV
Zeer goed geholpen door gert die mij een renault clio heeft verkocht. Condensor was stuk en deze netjes gemaakt , scheurtje in slang deze niet gerpareerd maar gelijk een nieuwe besteld .de levering was ruim binnen de afgesproken tijd waardoor hij een echte limburgse vlaai verdiende. Top vakgarage
Dank je wel Carlo, De vlaai smaakte heerlijk! Nog gefeliciteerd met de bruiloft van je zoon en heel veel rijplezier met de Clio! Gr Gert Auto Corsten BV
Van begin tot eind goed geholpen, zelfs telefonisch
Dank je wel Bert voor de mooie Beoordeling! Team Auto Corsten BV
Goede service, snel, afspraak is afspraak, goed advies en heel vriendelijk.
Dank je Wel Marjolein voor de mooie beoordeling ! Heel veel plezier met de prachtige BMW i3S Team Auto Corsten BV
Transparantie
Altijd goed
Jaarlijkse vakantiecheck.......... GRATIS , Heerlijke koffie.........GRATIS Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!!!
Voor de 2de keer een auto gekocht..Goed bedrijf , goeie koffie, aardige verkoper.
Afgelopen week ben ik bij vakgarage auto Corsten geweest voor een occasion Mercedes. Ik ben ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. De dag na aankoop heb ik nog een belletje mogen ontvangen met de vraag of ik tevreden was met mijn nieuwe auto en of ik nog vragen had. Wat een topservice! Zeker een aanrader
1e bezoek, aanspreekbaar personeel, hopelijk blijven ze nog lang zelfstandig.
Voorafgaand aan het bezoek aan de garage telefonisch contact i.v.m. een vraag over een occasion > telefoon werd gelijk opgenomen en een duidelijk antwoord gekregen. Het was fijn om bij het bezoek aan de garage eerst zelf rustig rond te kunnen kijken, zonder dat er gelijk iemand naast je staat. Het contact was prima, de aflevering van de auto ook. Ik ben zeer tevreden met de koop van de occasion.
Vriendelijke medewerkers die met je meedenken.
Mijn ervaring bij Opel Corsten was zeer goed ik raad iedereen aan
Goed behandeld
Goede service en vriendelijk.
Wij zijn vriendelijk en goed ontvangen
Sympathiek personeel, goede en eerlijke onderhandelingen, reeële prijzen en prima service!
Heel goede afhandeling
Ik kon relatief snel terecht. Vriendelijke ontvangst. Een leenauto zonder extra kosten buiten de brandstof natuurlijk. Ik ben zeer tevreden.
Ik ben door Bram heel vriendelijk geholpen en hij was eerlijk en dat gaf me veel vertrouwen.
Vriendelijke ontvangst en lekkere koffie de auto was netjes afgeleverd!!
Ik ben een tevreden klant. Makkelijk afspraak maken en reparatie wordt naar tevredenheid uitgevoerd
Altijd een prettige ervaring als ik daar kom. Er wordt duidelijk gecommuniceerd met een luchtige houding. De monteurs voeren geen onnodige reparaties of onderhoud uit en geven goed advies wanneer en wat te vervangen.
Mooie passat gekocht zeer netjes en goed geholpen door Gert. En ook naar de aankoop toen ik een probleem met een band had is dat perfect opgelost. Ben zeer tevreden.
Zeer vriendelijk en klantgericht
Mariastraat 64
5738 AK Mariahout
Wij zijn 51 jaar officieël Opel dealer, lid van de BOVAG en VAKGARAGE.Als erkend Opel dealer is uw auto bij ons in goede handen. Wilt u een NIEUWE auto, van een "ander" merk, ook dan kunnen we u deze auto leveren met behoud fabrieksgarantie!!! Opel Dealer Auto Corsten ligt in Mariahout, dit ligt in de driehoek Helmond - Eindhoven - Veghel. (Zuid-Oost Brabant). Ook voor uw occasion kunt u bij ons terecht. We hebben gemiddeld zo'n 150 gebruikte Occasions op voorraad. Onze werkplaats bestaat uit zeer ervaren en deskundige monteurs die allen APK-keurmeester bevoegd zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen, BOVAG en mobiliteits garantie, schadeherstel, taxatie, inruil, inkoop, bemiddeling, export, financiering, verzekering. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Airco systeem bent u op het goede adres. Auto Corsten is Stek erkend. Een gratis leenauto bij onderhoud, schade of reparatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We heten u van harte welkom in Mariahout, de koffie staat klaar!!