Snel en vriendelijk geholpen voor kleine beurt en APK. Ondertussen kop koffie genomen en even door de show room gelopen. Al jaren een tevreden klant bij Auto Corsten ( meer dan 45 jaar)
Daarvoor hoef je echt niet naar de RDW.
Ik zag de auto die ik wilde laat in de middag staan bij Auto Vorsten en was bang dat deze net als mij een dag eerder was overkomen al verkocht zou zijn voordat ik een proefrit had kunnen maken. De verkoper gaf aan dat iedereen een gelijke kans moet hebben en vertelde dat als ik hem bij vertrek zou bellen dat hij hem sowieso voor mij de reistijd van 1,5 uur zou vasthouden. Zo geschiedde en daardoor ben ik nu de trotse eigen van mijn droomauto.
Snelle service
Zeer vriendelijke ontvangst door verkoopmedewerker, gedegen informatie en antwoorden op onze vragen. Ondanks de aangegeven problemen aan onze auto toch nog een redelijke inruilvoorstel gekregen. Ook na het verkoopgesprek niet te beroerd om alsnog opgekomen vragen te beantwoorden en naar oplossongen gezocht.
Uiterst vriendelijk geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto.Alle afspraken gaan in goed overleg.
de service van auto Corsten is top Altijd vriendelijk Vakkundig Personeel
mijn auto voor apk gebracht, de remlampen en achteruitrijlamp functioneerde niet, dit werd meteen hersteld.
Ik kom al jaren bij auto garagebedrijf Corsten en elke ervaring ervaar ik als zeer positief. Het personeel is vriendelijk, niemand is beroerd je te helpen en als je belt met een probleem kan je vaak dezelfde dag nog terecht. Het is voor mij een half uur rijden, maar ik zou geen andere garage willen.
Op een zaterdagmorgen auto bekeken, proefrit gemaakt. Ter plekke besloten om koop te sluiten. Na de middag auto meteen meegenomen. Tot nu toe, gereden naar volle tevredenheid. Wel nog even zoeken naar opties in de auto. Fijn en goed geholpen.
Vriendelijke mensen. Ze staan voor je klaar en weten wat ze doen.
Prima info en snelle service.
Ik ben goed ontvangen en zoals gevraagd stonden beide E-Golf auto’s klaar. Kon zelf kiezen met welke ik een proefrit wilde maken. Helemaal top! Er waren een paar kleine dingen aan de auto. Gebruikerssporen. 1. Een deukje met lak beschadiging aan de linker achter deur. 2. Een ster aan de midden/onderkant van het voorruit 3. Een aantal krassen op de achter bumper aan de rechterkant. Er is niet volmondig gezegd dat de schade gemaakt wordt, maar mits mogelijk. Voor mij is het nu een verassing/onduidelijk of dit nu gerepareerd wordt of niet. Ik weet dat het wel mogelijk is want er reed een andere auto weg waarvan de schade plekjes hersteld moeten worden. Dit is ook de reden dat ik voor nu 3 sterren geef op service. Hoop dat alles alsnog gaaf gemaakt kan worden. Verder was alles tip top moet ik zeggen!
Schade gehad auto
Goed advies en keurig behandelt
Snel, correct en goed geholpen. Niets op aan te merken.
Onze auto is een vaste gast. Er is gezellig tijd voor een praatje. De auto wordt vakkundig onder handen genomen en een vervelende kras werd als service weggewerkt. Niets dan goeds en de koffie is er heerlijk.
Mijn mening is jullie bekend. Door mijn ervaringen met deze garage blijf ik klant
Word altijd snel en goed geholpen! Geen klachten
Vakkundige en vriendelijke mensen, direct contact met de technische mensen als je wil, laren je zien wat er gebeuren moet en meedenkende hulpvaardige receptie medewerkers. Prima team!
Je wordt altijd met plezier en liefdevol behandeld. Het is een voorbeeld vak garage en sluit de monteurs niet uit, zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. In een woord het is een geweldige en fantastische vak garage Auto Corsten
Ik kom er al vele jaren en het blijft een geweldige vak garage.
vlotte afhandeling
Bandenwissel terwijl ik een krantje las bij een lekker kopje koffie
De afstandsbediening van de sleutel was kapot. Werd ter plekke een nieuwe gepakt een geïnstalleerd. Super.
Mariastraat 64
5738 AK Mariahout
Wij zijn 51 jaar officieël Opel dealer, lid van de BOVAG en VAKGARAGE.Als erkend Opel dealer is uw auto bij ons in goede handen. Wilt u een NIEUWE auto, van een "ander" merk, ook dan kunnen we u deze auto leveren met behoud fabrieksgarantie!!! Opel Dealer Auto Corsten ligt in Mariahout, dit ligt in de driehoek Helmond - Eindhoven - Veghel. (Zuid-Oost Brabant). Ook voor uw occasion kunt u bij ons terecht. We hebben gemiddeld zo'n 150 gebruikte Occasions op voorraad. Onze werkplaats bestaat uit zeer ervaren en deskundige monteurs die allen APK-keurmeester bevoegd zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen, BOVAG en mobiliteits garantie, schadeherstel, taxatie, inruil, inkoop, bemiddeling, export, financiering, verzekering. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Airco systeem bent u op het goede adres. Auto Corsten is Stek erkend. Een gratis leenauto bij onderhoud, schade of reparatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We heten u van harte welkom in Mariahout, de koffie staat klaar!!