4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een bezoek, en een prettig gesprek met Fran besloten onze nieuwe Opel Corsa 2014 te kopen. Ik moet bekennen dat het verhaal duidelijk en zeer vertrouwd over kwam. Het bedrijf is het mijn optiek een echte aanrader voor de aspirant autokoper. geeft goed advies goeie uitleg en de werkplaats ziet er ook fantastisch uit een groot compliment maar bovendien aan Frank die alle tijd heeft genomen. Nogmaals bedankt groetjes Trudy en Cor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was opzoek naar een Ford fiesta 125 pk met weinig km. Via mp kwam ik bij deze garage terecht. Heel toevallig had mijn moeder ook vorig jaar haar auto daar gekocht. Ook weinig km en voor een goede prijs. Gert Sterken heeft ons geholpen en was erg vriendelijk. Ook gaf hij goede tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van de auto. Wat ook een leuke verrassing was, is dat ze 2 nieuwe banden erop hebben laten zetten. Kortom zeker een garage om aan te raden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben vandaag onze tweedehandse auto opgehaald. Mijn man zag de auto enkele weken geleden op internet en heeft contact gehad met Bram van Houtert. Zonder dat we de auto in het echt hebben gezien dit omdat we in Enschede wonen zijn we toch tot koop over gegaan. Dit hebben we dus op basis van reviews en vertrouwen gedaan wat tijdens het telefonisch gesprek naar voren kwam. De punten wat besproken is zijn netjes nagekomen. We werden ter plekke ook erg vriendelijk behandeld en namen ook rustig de tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke eerlijke verkoper, Bram. Geen poespas.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via Autotrack in uitgekomen bij Corsten voor aankoop Kia Picanto. Geholpen door Bram van Houtert. Zonder enig voorbehoud: prima verkoper. Geen poespas, eerlijk, vriendelijk, to the point, uitstekende presentatie. Ook nazorg door hem voortreffelijk. Onmiddellijke reactie op vragen. Auto gekocht zonder enige vorm aanvullende garantie. Klein gebrek desalniettemin direct en keurig opgelost. Hulde!

Klantvriendelijk en servicegericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel tevreden. Super service, kwaliteit en prijsverhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk geholpen tijdens aanschaf gebruikte auto. Auto netjes afgeleverd prettige ervaring om hier een auto te kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topbedrijf met vakkundig- en klantvriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correct geholpen door de verkopers. Ook het stukje service en nazorg staat hoog in het vaandel, en wordt ook perfect nageleefd. Een bedrijf om zeer zeker aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf.zeer goede service vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam voor controle van de voorwiel ophanging, nadat ik een trottoirband had geraakt. Geheel kosteloos werd hier tijd voor vrij gemaakt en de auto gecontroleerd.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op zoek naar een nieuwe auto kwam ik terecht bij Auto Corsten Opel Dealer te Mariahout. Op hun site stond een prachtige lichtblauwe Ford Ka Cool&Sound uit 2012. Contact opgenomen en gesproken met Gert Sterken. Na een zeer prettig gesprek waarin ik een goed advies heb gekregen, heb ik met een goed gevoel afgesproken dat ik de auto wilde kopen. Zonder de auto in het \"echt\" gezien te hebben, heb ik besloten om het koop contract digitaal af te sluiten. Zaterdagmiddag ben ik mijn nieuwe auto gaan halen. Daar werd ik super vriendelijk ontvangen en was alles al geregeld. De auto zag er in het \'\'echt\'\' veeeeel mooier uit als op de foto. Nadat alles afgehandeld was, ben ik helemaal gelukkig met mijn nieuw autootje naar huis gereden. Auto Corsten Opel Dealer is een geweldige en mooie garage. Het personeel geeft goed advies, is heel gastvrij en super vriendelijk. Mijn dank gaat vooral uit naar Gert. Als ik ooit weer een nieuwe auto nodig heb, ga ik zeker weer terug naar deze geweldige auto dealer. Ik kan hem ook zeker iedereen aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Meedenken in oplossingen. Bedrijf dat vertrouwen geeft.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week een hier een auto gekocht en gisteren afgehaald.perfecte service.Perfect afgeleverd,zelfs zonder dat ik het met de verkoper over heb gehad nieuwe banden en nieuwe accu gemonteerd. Aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goed bedrijf vriendelijk geholpen , nemen de tijd voor je en wat ze adverteren is waar we hebben een prachtige opel vectra gekocht super

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en vriendelijk te woord gestaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hein Gilsing is een top receptiemedewerker. Heel klantvriendelijk, geduldig, flexibel en servicegericht. Een 10 voor hem.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

al 15 jaar koop ik mijn auto\'s bij Corsten, altijd goede service maar vooral menselijkheid en vriendelijkheid

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Excelenet Price, Great hospitality, and quick response.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf met vriendelijke vakmensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben nu voor de tweede keer een auto aangeschaft bij Auto Corsten. Wederom zijn wij op een zeer plezierige manier geholpen. Het contact met Auto Corsten - in het bijzonder met Bram van Houtert - is zeer prettig en persoonlijk. Je krijgt de volle aandacht, er wordt goed naar je geluisterd en je hebt echt het gevoel dat je met elkaar in contact bent. Kortom, Auto Corsten weet op een zeer plezierige manier de verbinding met de klant te maken. Dat is ook de reden dat wij voor een tweede keer zijn teruggegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijkheid ten top. Perfecte service.

Mariastraat 64

5738 AK Mariahout

499422 176

Over Vakgarage Auto Corsten

Wij zijn 51 jaar officieël Opel dealer, lid van de BOVAG en VAKGARAGE.Als erkend Opel dealer is uw auto bij ons in goede handen. Wilt u een NIEUWE auto, van een "ander" merk, ook dan kunnen we u deze auto leveren met behoud fabrieksgarantie!!! Opel Dealer Auto Corsten ligt in Mariahout, dit ligt in de driehoek Helmond - Eindhoven - Veghel. (Zuid-Oost Brabant). Ook voor uw occasion kunt u bij ons terecht. We hebben gemiddeld zo'n 150 gebruikte Occasions op voorraad. Onze werkplaats bestaat uit zeer ervaren en deskundige monteurs die allen APK-keurmeester bevoegd zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen, BOVAG en mobiliteits garantie, schadeherstel, taxatie, inruil, inkoop, bemiddeling, export, financiering, verzekering. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Airco systeem bent u op het goede adres. Auto Corsten is Stek erkend. Een gratis leenauto bij onderhoud, schade of reparatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We heten u van harte welkom in Mariahout, de koffie staat klaar!!