Snelle afspraak en goede service
Kapotte lamp meteen vervangen ondanks geen afspraak, snel en kundig
Ik kwam onaangekondigd en mijn probleem werd meteen verholpen. Dat noem ik Top Service. Compliment Vakgarage Auto Corsten.
Eerlijk naar de klant en een goede planning
Mijn naam is Rolando en ik heb onlangs een deal gesloten voor mijn bedrijf. Ik beveel dit bedrijf aan vanwege de kwaliteit van de dienstverlening en de professionaliteit van de medewerkers, vooral die van de heer Gert Sterken. Voor het hele proces en de opgedane ervaring beoordeel ik ze met de maximale score.
prima service!
Wij hebben onze laatste 4 auto s bij auto Corsten gekocht. Ook alle servicebeurten bij auto Corsten laten doen. Dit alles naar volle tevredenheid wat betreft deskundigheid, service en klantvriendelijkheid.
Dank je Frans!! Veel plezier met de nieuwe Grandland X !
Na één telefoontje kon ik meteen terecht om lamp te laten vervangen… nog vóór ik mijn koffie op had was het voor elkaar! Super
Dank u voor de fijne beoordeling!
Vorige week mijn derde auto hier gekocht. Altijd prima geholpen, vriendelijk personeel en bij uitdagingen denken ze goed mee. Hopelijk ook nu weer een kwalitatief goede auto waar ik weer even mee vooruit kan. Tot de volgende keer :)
Dank u Niek, veel plezier met de auto en u weet ons te vinden!
Ben vandaag ongeveer 2 uur bezig geweest om uit te vogelen hoe de laadkabel aan te sluiten.
Beste Henk, we streven altijd naar maximale klanttevredenheid en vinden het jammer dat u ons laag beoordeeld. Een laadkabel is gewoon een stekker, plug-en-play; We gaan er gemakshalve van uit dat dat iedereen lukt, helaas is dat dus een verkeerde aanname van ons geweest waarvoor ons excuus. Had u ons even gebeld, dan hadden we u van repliek kunnen dienen en was u hieraan geen extra tijd kwijt geweest. Mocht er in de toekomst dus nog iets zijn waar u niet aan uit komt mag u ons altijd bellen of langskomen, zodat we u kunnen uitleggen! Dit doen wij met plezier voor u! Verder veel fijne en veilige kilometers met uw mooie auto !
Dank u Michel voor de mooie beoordeling!
Nette auto gekocht, papieren compleet aanwezig. Bedrijf met lange historie, weten wat ze doen. Fijn contact.
Bedankt voor de mooie recensie!
Vriendelijk en snel geholpen
Dank je Frank voor de mooie beoordeling!
Vertrouwd en betrouwbaar familiebedrijf.
Dank u Rien voor uw beoordeling!
Goede ontvangst Mooie auto's te koop Vriendelijke verkoper Alles ging goed
Bedankt voor de mooie Review Stefan, fijn dat u volledig tevreden bent ! Veel plezier met de auto !
Goed en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een auto. Deskundig advies en goed gevoel bij onze aanschaf.
Auto werd geleverd met minder brandstof en zonder matten aan de voorkant. Voor de rest goede garage.
Dank u voor de beoordeling.
Het contact met de verkoper verliep heel plezierig en tevens zakelijk waar nodig. De gekochte auto werd spic en span afgeleverd; zelfs de motorruimte was geheel gereinigd en zag er als nieuw uit.
Dank je voor de fijne beoordeling Harry, Veel plezier met de auto !
Snelle afspraak maken, betrof in deze een APK/kleine beurt. Meteen een leenauto ter beschiking. Kleine aanbeveling, als er wat vervangen moet worden, graag een kort overleg. Is geen klacht, slechts een aanbeveling.
Dank u voor de mooie beoordeling, tevens voor uw aanbeveling, hier kunnen we iets mee.
Klant vriendelijk
Dank je Johan voor de mooie beoordeling !
Bij sommige garages mag je blij zijn dat je binnen mag komen! Zeer prettige verkoper goede service, na de poetsbeurt een zeer nette auto! Maken dus waar wat ze beloven!
Dank u Harry voor de hele mooie beoordeling, fijn dat de inzet gewaardeerd wordt. Veel plezier met uw nieuwe auto !
We hadden die week al een paar auto's gezien en elke keer werd onze afspraak (dag na maken van afspraak) afgezegd omdat de auto verkocht was. Dus om teleurstelling te voorkomen, maar op de dag zelf naar Corsten, Frank, gebeld. Zij hielden de auto wel vast tot we geweest waren. Dit gaf al vertrouwen. En wat een vriendelijkheid tijdens ons gehele bezoek. Maar ook service. Omdat we de auto meteen mee wilde nemen, was er natuurlijk nog niet schoongemaakt e.d. Dit werd meteen gedaan, terwijl we het papierwerk in orde maakte.
Dank je Kim voor de mooie beoordeling!
Wat een gastvrijheid. De gastheer Frank was meer dan vriendelijk, eerlijk en open in het gesprek en geeft je een vertrouwd gevoel. De reis vanuit Leeuwarden was het meer dan waard. Afspraken zijn nagekomen en de auto is naar wens afgeleverd. Het heeft onze verwachtingen overtroffen.
Dank je voor de mooie beoordeling! We hebben ook veel klanten uit Friesland en Groningen, die achteraf altijd blij zijn wat verder te hebben gereden naar het mooie Brabant en bij ons slagen ! fijn dat de verwachtingen overtroffen zijn en veel plezier met de auto !
Prima geholpen door Frank met de aanschaf van onze "nieuwe auto"
Dank u voor de mooie beoordeling !
Onze eerste ervaring was uitstekend. Aardige verkoper. Een auto gekocht en binnen een paar dagen de deurkruk in de hand, deze liet gewoon los. Teruggegaan naar de garage en daar is de deurkruk vastgezet. De monteur deed dit onder het voeren van een telefoongesprek met een telefoon in de ene hand en een schroevendraaier in de andere hand. Beetje vreemd maar had de indruk dat deze man wel wist wat hij deed. Helaas, paar dagen later weer de deurkruk los in de hand,deze was gewoon losgegaan. Nu maar naar de officiële dealer gegaan. Daar bleek dat de auto schade heeft gehad waardoor de deurplaat scheef zat waardoor de deurkruk niet goed aansloot. Ook bleken dat er (oude) winterbanden onder zaten...Jammer dat het allemaal zo gegaan is. Voel me echt niet goed dat de garage mijn vrouw heeft laten rijden met oude verdroogde winterbanden in de zomer. De reparatie aan de deurkruk en deurplaat is door de erkende dealer wel goed uitgevoerd maar koste wel een paar centen..(€674,89) Ook de banden vervangen , veiligheid voorop. ook dit heeft extra geld gekost. Na het plaatsen van de (negatieve) review heeft de garage contact met ons opgenomen en is ons €250 tegemoet gekomen. Erg netjes en daarom de review iets aangepast.
Dank u voor de beoordeling, het betrof gelukkig geen schade-auto maar de deurhendel was vervangen geweest en destijds niet goed gemonteerd door de BMW dealer. Als gevolg daarvan ontstond het probleem. Door ons op zaterdag (werkplaats is dan gesloten) door mijn collega toch geprobeerd op te lossen. De winterbanden waren nog geen 5 jaar oud, net zo oud als de auto zelf. Blij dat u onze oplossing waardeert . We wensen u fijne en veilige kilometers toe met de BMW I3 .
Originele beoordeling
Onze eerste ervaring was uitstekend. Aardige verkoper. Een auto gekocht en binnen een paar dagen de deurkruk in de hand, deze liet gewoon los. Teruggegaan naar de garage en daar is de deurkruk vastgezet. De monteur deed dit onder het voeren van een telefoongesprek met een telefoon in de ene hand en een schroevendraaier in de andere hand. Beetje vreemd maar had de indruk dat deze man wel wist wat hij deed. Helaas, paar dagen later weer de deurkruk los in de hand,deze was gewoon losgegaan. Nu maar naar de officiële dealer gegaan. Daar bleek dat de auto schade heeft gehad waardoor de deurplaat scheef zat waardoor de deurkruk niet goed aansloot. Ook bleken dat er (oude) winterbanden onder zaten...Jammer dat het allemaal zo gegaan is. Voel me echt niet goed dat de garage mijn vrouw heeft laten rijden met oude verdroogde winterbanden in de zomer. De reparatie aan de deurkruk en deurplaat is door de erkende dealer wel goed uitgevoerd maar koste wel een paar centen..Ook de banden vervangen , veiligheid voorop.
Mariastraat 64
5738 AK Mariahout
Wij zijn 51 jaar officieël Opel dealer, lid van de BOVAG en VAKGARAGE.Als erkend Opel dealer is uw auto bij ons in goede handen. Wilt u een NIEUWE auto, van een "ander" merk, ook dan kunnen we u deze auto leveren met behoud fabrieksgarantie!!! Opel Dealer Auto Corsten ligt in Mariahout, dit ligt in de driehoek Helmond - Eindhoven - Veghel. (Zuid-Oost Brabant). Ook voor uw occasion kunt u bij ons terecht. We hebben gemiddeld zo'n 150 gebruikte Occasions op voorraad. Onze werkplaats bestaat uit zeer ervaren en deskundige monteurs die allen APK-keurmeester bevoegd zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen, BOVAG en mobiliteits garantie, schadeherstel, taxatie, inruil, inkoop, bemiddeling, export, financiering, verzekering. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Airco systeem bent u op het goede adres. Auto Corsten is Stek erkend. Een gratis leenauto bij onderhoud, schade of reparatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We heten u van harte welkom in Mariahout, de koffie staat klaar!!