Persoonlijke aandacht

Gisteren de Opel Crossland X opgehaald. Wederom gastvrij ontvangen en er was alle tijd om de auto netjes af te leveren. Zelfs de automatten werden ter plekke nog even allemaal vervangen. (had eigenlijk al gedaan moeten zijn). Maar met een fijn en goed gevoel weer richting huis met onze nieuwe 2e hands Opel.

• Faciliteiten wachtruimte

Netjes bedrijf naar ons idee

Alleen een auto aangekocht daarbij netjes geholpen en tot nu toe alle afspraken netjes nagekomen! We hebben voor de drie maanden garantie gekozen nu hopen dat we jullie daar niet voor nodig hebben. Verders nog niet veel ervaring met het bedrijf

Open en eerlijk

Auto voor de telefoon gekocht. Auto was exact zoals omschreven.

• Faciliteiten wachtruimte

Top bedrijf , aardige mensen .

Ik heb vandaag bij autobedrijf Corsten een audi a4 station gekocht . Ondanks de flinke afstand , was het prima te doen en waren ze makkelijk te vinden . We werden goed geholpen . We konden gelijk een proefrit maken en waren zeer tevreden . We raden dit bedrijf zeker aan !

Vakkundig en snel

Wachten op afhandeling van de beurt met koffie en kranten. Erg makkelijk

Fijne garage goed advies

We moesten nogal een eind rijden. Telefonisch te de in te ruilen auto besproken en hier een schatting van de inruilwaarde voor gekregen. Eveneens vooraf afgesproken dat, mochten we tot een overeenkomst komen, we de andere auto direct wilde meenemen. Bij aankomst is een en ander gegaan zoals vooraf telefonisch besproken. De inruilwaarde viel mee, de auto was in de tussentijd nog extra schoongemaakt. Kortom het was zeker het rijden waard.

• Faciliteiten wachtruimte

Klantvriendelijk en eerlijkheid bestaat nog hier

Super netjes en eerlijk geholpen door dit bedrijf. Waren het enige bedrijf die een eerlijke inruilprijs boden voor mijn keurige auto en kwamen mijn gekochte auto nog brengen ook. Dat noem ik nog eens service met een grote S!

Behulpzaam en betrokken.

Na even wachten onder het genot van een kop koffie werden wij uitstekend geholpen door een van de medewerkers. Hij luisterde wat onze wensen waren. We hadden al een tweetal occasions gezien op de website, dus hij reed met ons naar de locatie waar deze stonden. Nam ook daar weer uitgebreid de tijd om de voors en tegens van beide auto's door te nemen waardoor wij makkelijk een keuze konden maken. We rijden nu ruim twee weken in onze nieuwe auto en zijn er tot nu toe heel blij mee. Dank voor de goede service en het uitstekende advies.

• Faciliteiten wachtruimte

Pleasant. The transaction was fast and correct!

Buying a car was simple and fair. The transaction went smoothly.

• Would you recommend us? Yes

perfect geholpen met de nieuwe auto

Onze oude auto werd nu wel echt oud dus een nieuwe ( gebruikte) aangeschaft. Zeer vriendelijk geholpen door Gert Sterken.

relaxed

Duidelijke uitleg, betrouwbare indruk.

• Faciliteiten wachtruimte

Alles volgens plan verlopen, goede uitleg gehad wat ze aan mijn auto hebben gedaan

• Faciliteiten wachtruimte

Werden meteen geholpen. Zijn zeer vriendelijk

We waren onderweg naar een afspraak toen we een icoontje op het scherm zagen waarvan we niet wisten waarvoor het was. Toen zijn we naar garage Corsten gereden en zijn we meteen geholpen en was het probleem opgelost

Lekkere koffie ...gezellig man

Goede service ...autootje loopt goed ...netjes ...echte vakmanschap

Aankoop zonder moeite

Vriendelijke sfeer, scherpe aanbod en aankoop zonder bull s**t

Goede auto !

Netjes geholpen en echt de tijd ervoor genomen. Mooie Opel insignia gekocht!

Vanzelfsprekende service

Mijn band was lek en kon meteen terecht. In no time opgelost en er werd niet eens de hoofdprijs gevraagd. Service die een 10 verdient.

Super tevreden met dit bedrijf, verdiend meer dan een 10

Goed geholpen bij aanschaf auto, bij schade werd alles door hen geregeld, ze kijken naar de mens niet naar het geld, Hier kunnen menig autobedrijven iets van leren.

Moeizame verkoop

Verkoper lijkt geen zin te hebben om auto te verkopen. Ik moet overal achteraan bellen. En pas op de dag van ophalen staan de dingen zoals afgesproken juist op papier. Hele jonge auto, wordt verkocht met brandend onderhoudslampje. Hoeveel moeite is het om een auto even te voorzien van een beurt en netjes op te leveren. Het is dat ik eigenlijk geen tijd heb om verder te zoeken, anders had ik hem laten staan. Voor mijn nieuwe auto dus meteen een afspraak gepland bij eigen garage. Ik had anders verwacht van een vakgarage.

• Showroom N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Zeer fijn

Je wordt heel fijn geholpen en niks opgedrongen Er heerst een prettig ervaren sfeer en onze verkoper was een vriendelijke oprechte man

Goede service kom al meer als 10jaren ben zeer tevreden

Mijn ervaring is goed

• Showroom N.v.t.
  • Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Prima ervaring

Tevreden over de service, klantvriendelijkheid en deskundigheid. Goed geholpen door Gert!

Gewoon goed

Mijn mazda daar gekocht en blijft in onderhoud. Geen lange wachttijden en m.i. redelijle prijzen.

• Faciliteiten wachtruimte

Prima adres voor een mooie occassion

Betrouwbare en vakkundige mensen, scherp geprijsde auto’s.

Mariastraat 64

5738 AK Mariahout

499422 176

Over Vakgarage Auto Corsten

Wij zijn 51 jaar officieël Opel dealer, lid van de BOVAG en VAKGARAGE.Als erkend Opel dealer is uw auto bij ons in goede handen. Wilt u een NIEUWE auto, van een "ander" merk, ook dan kunnen we u deze auto leveren met behoud fabrieksgarantie!!! Opel Dealer Auto Corsten ligt in Mariahout, dit ligt in de driehoek Helmond - Eindhoven - Veghel. (Zuid-Oost Brabant). Ook voor uw occasion kunt u bij ons terecht. We hebben gemiddeld zo'n 150 gebruikte Occasions op voorraad. Onze werkplaats bestaat uit zeer ervaren en deskundige monteurs die allen APK-keurmeester bevoegd zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen, BOVAG en mobiliteits garantie, schadeherstel, taxatie, inruil, inkoop, bemiddeling, export, financiering, verzekering. Ook voor onderhoud en reparatie van uw Airco systeem bent u op het goede adres. Auto Corsten is Stek erkend. Een gratis leenauto bij onderhoud, schade of reparatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We heten u van harte welkom in Mariahout, de koffie staat klaar!!