Duidelijke uitleg m.b.t. reparaties en geen onvoorziene kosten.
Wij komen hier al jaren en het bevalt goed. Fijne mensen, goede service en duidelijke afspraken. Je wordt goed geïnformeerd over de werkzaamheden en de kosten en er wordt altijd meegedacht. Kortom, wij zijn tevreden klanten!
Tevreden over deze garage.
Ik ben al jaren een tevreden klant bij Eigenraam. Afspraken worden nageleefd en de communicatie is prima. Zijn bereid om eerder gemaakte afspraak door privéomstandigheden te verzetten.
Klant gericht meedenken met het oog op komende reparaties
Een vertrouwd adres met gezellige medewerkers
Kan goed overleggen wat bij een beurt noodzakelijk is dus geen overbodige handelingen .
Hier luisteren ze Goed overleg Fijne mensen
Nvt
Goed en netjes vlgs afspraak geholpen
Klantvriendelijk, hulpvaardig
Nvt
Vlot en goed
APK en beurt goed uitgevoerd.
Servicegericht eerlijk en snelle afhandeling met speciale dank aan Martin
Goed geholpen !
Uitstekende service, vriendelijk en klant gericht
Oke
Ik wordt altijd heel fijn en vriendelijk geholpen. Het is een fijne garage om naar toe te gaan.
Ik ben altijd erg blij met de service van de mannen. Denken met je mee, duidelijke uitleg, geen gelul en topkwaliteit! Wij komen hier al jaren met beide auto's en zijn niet van plan daar verandering in te brengen.
.....
Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Ze zouden alleen een stukje goedkoper mogen zijn
Prima geholpen, aardig personeel. Geen verkeerde extra 's
Okay