Vak werk
Was goed geholpen 👍
Stay safe allemaal!
ik heb bijna me auto van 15 jaar laten opknappen en ze keken echt mee wat er in de kosten konden snijden en toch de belangrijke dingen gedaan zodat ik weer veilige km kan rijden
voor mij een goede vakgarage ,altijd aardige mensen
Dit bedrijf is echt top! Deskundig personeel en goede service. Ook de ontvangst in de showroom is fantastisch. Er staan mooie auto’s te koop voor een goede prijs. Ik zou iedereen kunnen aanbevelen hier een auto te kopen.
Buiten de apk en een aantal kleine punten was ook een grote beurt aan de orde. Een aantal zaken kwamen daarbij naar voor waar na overleg en duidelijke afspraken een goede oplossing is gevonden.
Ik kon sneller bij de garage terecht dan gepland. De reparatie was snel en gedaan met oog voor kosten en leeftijd van de auto.
Had schade aan auto de afhandeling prima geregeld leenauto prima
Zie boven
Mijn Apk keuring en onderhoud wordt elk jaar weer naar behoren uitgevoerd. Ben zeer tevreden.
Snel goed geholpen.
X
Zoals gewoonlijk geen klachten
Super zoals altijd !
door de persoon bij de receptie zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan.
Prima garage voor onderhoud, service en advies. Sinds kort bij deze garage met mijn auto voor al het onderhoud. Service is duidelijk & transparant. Keurig een belletje om alles door te nemen en akkoord voor de werkzaamheden. Binnenkort gaat de andere auto (oude camper) voor een beurt, benieuwd hoe dat zal verlopen!
Goed geholpen met eerlijk advies en flexibel meedenken
Geen lange wachttijden, indien nodig bestaat de mogelijkheid om gelijk langs te komen
APK en kleine beurt. Prima service, goede uitleg.
Zodra je hier binnenkort, wordt je direct geholpen.
zie boven
Ben heel tevreden over garage Eigenraam. Je wordt er heel goed geholpen!!
Correcte behandeling bij APK keuring.
Van Beethovensingel 124
3133EA Vlaardingen