Ik word altijd heel goed geholpen
Top Service
Klantvriendelijk
Standaard uitvoering APK keuring
Goed opgepakt, goede voorlichting en uitvoering
Afspraken worden nagekomen en altijd tevreden geweest hier.
Storing in motor kon gelijk met afspraak voor onderhoudsbeurt en vervanging distributieriem worden verholpen.
Klasse service!
Verantwoordelijk in hun werk en serieuze mensen met een opmerkelijke toewijding en toewijding aan service. Ze worden mijn garage.
Fijne garage waar ze ook goed uitleggen wat er precies gebeurd is!
Ik word altijd vrijwel direkt geholpen
Probleem met de auto, motor storing lampje branden ,oorzaak snel gevonden opgelost. Vak bekwaamde monteur en vriendelijke mensen ,top zaak.
Goed, prima
Afspraak gemaakt voor keuring en grote beurt. De grote beurt was niet nodig wed gezegd. Goed meegedacht met een probleem met mijn remmen en dit ook goed opgelost!
Vooraf besproken werkzaamheden zijn correct, volgens afspraak en binnen de tijd uitgevoerd. Uit de controle kwamen nog wat aandachtspunten welke telefonisch zijn besproken voordat deze uitgevoerd zijn. Alles totaal een zeer prettige garage waarbij de klant niet een nummertje is.
Ik zou het omschrijven als bijna thuis komen gewoon gezellig, weten wat de klant wilt en kennen de mensen en de auto. Dus ook geen gekke extra dingen maar percies wat de auto nodig heeft. Gewoon fijn (ook al heb je pech) om daar naar toe te gaan. 5 sterren
De werknemers zijn altijd klantvriendelijk en denken met je mee voor een oplossing. Echt super!
Kundige en klantvriendelijk personeel
Geen opmerkingen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zie de onderste beoordelingen.
Tijdens maken afspraak en bij bezoek werkplaats wordt je altijd keurig te woord gestaan en geholpen. Service is top.
van wat ik dacht een kleine aanpassing voor mijn TomTom op het dashboard bleek toch een lastig karwei maar het werd toch op een fijne manier opgelost, ook nog even mijn bandenspanning nagekeken Het was weer als vanouds TipTop
Kom al 17 jaar met mijn rode Peugeot 307CC bij deze garage. Een vertrouwd gevoel. Voel me altijd welkom en bij problemen kan ik altijd tussendoor even terecht. Dat vind ik service!
Zoals altijd iedere keer weer geweldig
Van Beethovensingel 124
3133EA Vlaardingen