Xl
vriendelijke behandeling, goede communicatie
Goede communicatie Vriendelijk Snel Eerlijk
Mijn auto was in de garage voor een kleine beurt en een aantal uitvoeringswerkzaamheden, die met de vorige beurt in november 2020 waren geadviseerd om te laten checken/uitvoeren. Ik ben gebeld over de werkzaamheden die wel/niet moesten worden gedaan. I.v.m mijn gezondheid ben ik thuis gebracht toen ik de auto had ingeleverd en weer opgehaald toen de auto klaar was. Uitstekende service.
Goede service, duidelijk verhaal
zie boven
ben al langer klant over de jaren altijd goed ook meedenkend
de monteur deed goed zijn best om het gebrek te vinden en verhelpen, en goed op de hoogte gehouden over voortgang.
Kundig, vriendelijk, snelle service, zelden wachttijd voor afspraken, klantvriendelijke prijzen. Ik ben bijzonder blij dat ik overgestapt ben van van Mossel Mercedes Benz naar Eigenraam!
Zie boven.
Communicatie, meedenken in beste optie voor reparaties en de prijsstelling zijn wat mij betreft in orde.
vele jaren al klant
Wij zijn zeer tevreden over vakgarage Eigenraam.
Gewoon goeie service
Heel net bedrijf
Goede service. Deskundig advies.
Ondanks een volle agenda toch tussendoor mijn airco gemaakt.
Toppers zijn jullie
Na 2 maal bij de Peugeot dealer te zijn weggeweest en die konden het niet vinden afspraak gemaakt bij eigenraam en was zo gevonden de olie lekkage Top gedaan
de manier van werken: er wordt geluisterd naar mijn vragen, telefonisch overleg tijdens de behandeling, op schrift meekrijgen wat er is gedaan, vind ik erg prettig
Mn auto was toe aan zijn APK en jaarlijkse onderhoudsbeurt, communicatie met de garage was prima, ik werd gebeld zodra duidelijk was welke reparaties er nodig waren en wat e.e.a. ging kosten. Ik kreeg een leenauto mee. Monteur dacht mee zodat de kosten redelijk bleven.
Zie boven
Van Beethovensingel 124