Ik ben netjes gebeld over de kosten en we heben het samen besproken. Er was ook tijd voor een gezellig praatje
De beste specialisten. 100% vertrouwen.
goede service zoals altijd
Contact was fijn. Was mijn eerste keer bij deze garage. En wil hier graag het onderhoud aan mijn auto laten doen.
Heel snel en goed geholpen.
Heel goede en top service , was 6 jaar geleden maar nu we binnenkort weer in Vlaardingen wonen weer terug. Niets versnderd
Reparatie goed uitgevoerd en tevens een ander euvel ontdekt. Denkt met de klant mee
Prima ervaring, netjes geholpen, afspraken nagekomen top!!
Goede service van Eigenraam. Tussentijds de prijsopgave gekregen. Was gewoon goed!
Zie boven
Goed service klant vriendelijk tevreden bedankt
plezierig geholpen
vriendelijk en betrouwbaar
Erg vriendelijk en duidelijk te woord gestaan aan de telefoon. Begripvol.
Nvt
Nadat een stuk ijzer dat van een vrachtauto viel, de nodige schade had veroorzaakt aan velg, band en bodemplaat heb ik me gebeld bij Eigenraam. Mijn gloednieuwe 208 werd op vrijdagmiddag geinspecteerd en reeds op zaterdagochtend kreeg ik bericht dat alles was gerepareerd conform fabrieksspecificatie. En dit alles tegen kosten die beduidend lager uitvielen dan bij een Peugeot dealer.... Weinig aan toe te voegen, gewoon zoals het hoort, geen gezeur en perfect geholpen!
Als was het alweer een jaar geleden, werd ik herkenbaar (naam) en gastvrij ontvangen!
Word altijd goed geholpen
De werkzaamheden zijn volgens afspraak en correct uitgevoerd.
sinds ik klant ben, nooit 1 klacht te melden!
Ik ben blij om zulke toffe mensen en vooral professionals te ontmoeten.
zeer tevreden
Ik bezoek deze garage sinds 1990. De service is nog steeds uitmuntend; kan het niet anders omschrijven. Mijn auto werd na de reparatie met de hand gewassen. Ik kreeg zelfs een lift terug naar huis toen mijn auto in reparatie was. Bedankt Ben en Martin :-)
Van Beethovensingel 124
3133EA Vlaardingen