Vriendelijke,vakkundige garage.
Ben er al jaren klant, klantvriendelijk, betrouwbaar, servicegericht kortom gezegd een echtte aanrader
DE MEDEWERKERS STAAN ALTIJD VOOR ONS KLAAR VOORAL IN DEZE TIJD MOGEN ERVAREN!
Deskundig en vriendelijk geholpen. En goed advies gekregen.
Altijd deskundig geholpen en een goede prijs.
Ik ben al vele jaren een tevreden klant.
Vanuit Weert rijden we speciaal naar deze garage ivm de goede en eerlijke service. Ze helpen je snel, staan je correct te woord. Ik zou deze garage dan ook zeker aanraden ivm hun deskundigheid en oprechtheid.
Deskundig en vriendelijke garage.
Vriendelijke ontvangst, Sympathieke benadering en behandeling van de klacht Zeker ook in prijs en kwaliteit verhouding
Vakkundige hulp
Kwaliteit en afspraken
Wordt er altijd goed geholpen
Prima garage
Altijd vriendelijk, behulpzaam en goede Know-How.
Auto laten keuren en laten checken op wat andere zaken. Netjes gebeld over hun bevindingen en bij het ophalen van de auto wordt altijd de tijd genomen je vragen te beantwoorden. Je gaat dan met een goed gevoel weer de weg op. Het belangrijkste vind ik dat deze garage betrouwbaar overkomt en dat bij elke bezoek de afgelopen jaren. Iets wat ik elders vaak anders heb gezien.
Wij zijn sinds een jaar klant en super garage. Denken met je mee en goede prijzen. Top
Heb een goede en vriendelijke ervaring met garage Geurts
Snelle en goede service!
Goede en snelle afhandeling
Zowel de auto als de klant krijgt de volle aandacht. Er wordt niets over het hoofd gezien. Ben uiterst tevreden.
Zeer vriendelijke, vakkundige mensen.. Weten wat ze doen. Eerlijke adviezen. Komen hier graag terug.
In goed overleg geholpen bij de apk van een geschorste auto!!
Zeer veel kennis aanwezig en klantvriendelijk. Koffie is ook goed.
zeer tevrden