Super snel geholpen auto nog gepoetst ook Echt vriendelijk personeel
Deskundig en vriendelijk geholpen. Wij hebben veel vertrouwen!
Zou deze garage aan anderen adviseren.
APK-Keuring en daarna banden wisseling winter/zomer.
Heb een occasion aangeschaft. Goede uitleg en service. Heel redelijke prijs. Ook de nazorg/uitleg/service is prima.
Snelle goede service
Zowel balie ,als werkplaats
er wordt zo snel mogelijk aan de auto gewerkt, ze bellen als de auto klaar is voor ophalen, en bellen als ze het niet meer redden voor de dag.
Bij aflevering van onze auto ontdekten we een lakprobleem. Dit had voorheen niemand gezien. Dhr. Geurts nam hierop direct actie en kwam met een passend voorstel om het op te lossen. Daags na aflevering kwam aan het licht dat er een software update moest plaatsvinden. Ook toen kwam er direct actie vanuit garage Geurts en werd een afspraak bij de merkdealer gemaakt. Kortom: ik kan enkel maar positief oordelen. Keurige, betrouwbare garage.
In 1 woord.... Super!! Alles klopte. Zeer tevreden met alles.
4 maanden geleden een mercedes gekocht bij ruden geurts te echt. Vorige week opeens tijdens rijden een vreemd geluid aan t stuur. Onmiddelijk naar garage geurts gereden. Bij aankomst was er pauze wat ik niet wist. Maar na 5 minuten werd auto al naar werkplaats gereden. Storing geconstsateert en gemaakt. Kosten 0 euro!!!!!!! Welke andere garage zou dit ook doen????? Maw alweer tevreden.
Super mooie mercedes gekocht bij ruben geurts. Niet 99 maar 100 procent tevreden. Auto rijd super- uitstekende aflevering etc. maw man van zijn woord!!!!
Deskundig, snel, en klantgericht
Ben al vele jaren klant bij dit bedrijf en dit nog steeds tot volle tevredenheid
Grote beurt + apk
2 auto in onderhoud en een wagen gekocht bij hun