Klantvriendelijk goede service en na sluitingstijd ook nog altijd bereikbaar
Super tevreden met deze garage. Kom er al jaren. Altijd vriendelijke mensen. En heel goeie service.
Al vele jaren diverse auto\'s bij vakabarage Heinneman in onderhoud gehad. Altijd goede ervaringen met deze garage. Goede service en vriendelijk personeel.
Al 38 jaar zeer tevreden
Toen ik de garage binnen liep en mijn verhaal deed werd er onmiddellijk een ritje gemaakt om te kijken wat er precies mis was daarna werd er gelijk actie ondernomen voor reparatie(onderdelen bestellen ). De volgende dag kon ik mijn auto gerepareerd en gewassen weer ophalen.
Vandaag kocht mijn dochter haar eerste auto bij Heinneman. Top afgeleverd! Alle tijd voor een duidelijke uitleg en \'s middags kon ik nog even komen om een vlek uit de achterbank van een andere auto te laten verwijderen. De hele bank werd meteen grondig gereinigd. Kosten? Geen! Gewoon service.
Altijd, hoe druk het ook is je word heel goed geholpen,en in de garage zie je alleen maar zeer vriendelijke en lachende monteurs en er hangt een heel gemoedelijke sfeer. En niet te vergeten koffie staat altijd klaar.
Goed en correct afhandelen van afspraken. Even overleg bij reparatie / aanschaf onderdelen die nogal prijzig zijn (Meerdere gebruikte auto\'s bij deze vakgarage gekocht voor mijn zoon.
Fantastische service! Zoas altijd.
Super goed bedrijf een berijf wat zijn afspraken nakomt en mee denkt met de klant in een woord super
Hoofdweg 5
9626AA Schildwolde