Snel en goed geholpen
ik is hier gewoon goed Lekker dicht bij huis Als er niets is kan zo naar binnen Je hoeft niet lang te wachten op hulp voor de auto
Bovenstaande zin geeft mijn ervaring wel weer
Vriendelijk goed gastvrij
Een fijne eerlijke kundige garage waar we graag komen voor onderhoud en die altijd voor ons klaar staan als er iets is. Geen idee of er een wachtruimte is. We hebben nog nooit hoeven wachten. Er wordt altijd overlegd en meegedacht.
Klantvriendelijk en vertrouwd
Goede service . financiële tegenvaller.reperaties .tja
Goede hulp en deskundig
Goede services
Goede services
Juiste afspraken en nagekomen
Geweldige service en vriendelijke personeel.
Fijn om klant te zijn bij een betrouwbare garage
Ik ben steeds op de hoogte gehouden en heel aardig en snel geholpen. Super service.
Komen hun afspraken na.
Plezierig contact en goede toelichting op de uitgevoerde reparatie.
Er worden geen overbodige verkooppraatjes gehouden. What you see is what you get. Er wordt gezocht naar oplossingen als er problemen met de auto zijn. Dat gebeurt in overleg, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Zag een mooie vrij nieuwe 2e hands Ford Fiësta op hun website staan. Besloten om even langs te gaan om deze te bekijken. Ben zeer vriendelijk te woord gestaan bij het bekijken, het maken van een proefrit en uiteindelijk de aanschaf. Geen verkooppraatjes maar naar mijn idee een oprecht garagebedrijf met passie voor hun vak. Vriendelijk gesprek gehad over de aanschaf en inruil en ben tevreden over de gemaakte deal. Ik kom hier in de toekomst zeker terug, ook al is het niet om de hoek.
We hebben een zeer goede ervaring, erg vriendelijk en behulpzaam. Goede tekst en uitleg bij alles. We komen er zeker weer.
We werden goed geholpen, zeer vriendelijk en laagdrempelig.
Betrouwbaar, goed en vriendelijk personeel
Met de klant meedenken
Alleen maar tevreden in de loop van de jaren.
Hoofdweg 5
9626AA Schildwolde