Altijd even vriendelijk; nooit is iets teveel.
Klantgericht, uitstekende service, betrouwbaar en sympathiek. Wij zijn al tien jaar heel tevreden.
Een bedrijf voor de toekomst Meerdere autos gekocht zonder problemen Bedrijf die voor je klaar staat (14 nov. 2014 een opel Corsa 2007 55000km gekocht bij Heinneman BV)
Vriendelijk, deskundig en persoonlijke benadering.
Kom er nog niet zo lang maar ze zijn er behulpzaam , vriendelijk , snel.
Perfecte service, ze weten wie je bent en stellen nooit teleur. Banden worden altijd keurig gewisseld en de auto staat gewassen weer voor mij klaar na een beurt. Garage is net nieuw en daardoor zeer ruim en super modern.
De service is goed, ik kan hier altijd snel terecht en word netjes en deskundig geholpen.
Dit mooie bedrijf is met recht een vakgarage. Elke keer als ik mijn auto aanbood ter reparatie hebben de medewerkers mij echt prima geholpen. Qua klantvriendelijkheid, deskundigheid en service een dikke tien! Ga zo door, aan ons hebben jullie een zeer tevreden klant.
Al jaren een heel tevreden klant
zeer klantvriendelijk perfecte service
Zeer klantvriendelijk(open houding personeel/directie) deskundig personeel, goede voorlichting qua prijs/kwaliteit.
Loop er al meer dan 18 jaar. Perfect garagebedrijf waar je je auto aan de mensen kunt toevertrouwen.Altijd een correcte behandeling.
Hoofdweg 5
9626AA Schildwolde