Goede ervaring, vriendelijke mensen, betrouwbaar.
Wij wonen in Zweeds Lappland, ter hoogte van de Poolcirkel en ik moest onverwacht naar Nederland. Mijn Dacia Logan Van had nog 1.000 km te gaan voordat deze aan zijn 60.000 km beurt toe was. Echter in Zweden dient men ongeveer vier weken te wachten totdat men tijd heeft voor een beurt. Dus ben ik gewoon gaan rijden, in de hoop dat ik in Nederland wel ergens terecht zou kunnen. Bij de 20.000 km beurt gingen er allerlei lichtjes knipperen, toen we aan de beurt toe waren. En ja hoor, de dag voordat ik weer aan de 2.600 km lange terugreis naar Zweden zou beginnen, begon het lampje te branden. Wat nu? want ik wilde de volgende dag gaan rijden en durfde het toch niet aan om dat hele stuk met die flikkerende lampjes te gaan rijden. Mijn nicht is klant bij Vakgarage Heinneman en ze is ontzettend tevreden over hen. Dus nicht Marion en ik reden naar Heinneman om te kijken naar de mogelijkheden. Wel, ik moet zeggen, dat ik perplex stond, want we konden de auto direct brengen en de volgende dag kon ik hem weer ophalen. WAT EEN SERVICE!!!!!! Iets dergelijks hoef je hier in Zweden niet te verwachten. Vakgarage Heinemann heeft me ontzettend goed geholpen en ik ben meer dan tevreden. Door vakkundige behandeling in een dergelijk kort tijdsbestek is meer dan super te noemen. De manier waarop men met mij als onverwachte klant omging, deed me met weemoed terugdenken aan de tijd, dat ik werkte in de Renault garage van mijn ouders lang geleden, echter ook daar kwamen wel eens gestande vakantiegangers, die zo snel mogelijk naar huis wilden. Zelf afkomstig uit de autobranche (lang geleden) en in Nederland als gestrande vakantieganger, kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan goed geholpen ben. Men dacht aan de antivries die sterker moet zijn dan in Nederland en aan de banden omdat ik op de terugweg met sneeuw te maken krijg. Uit dit alles blijkt, dat Vakgarage Heinemann meedenkt met het type klant waarmee zij te maken krijgen. bij een volgende bezoek aan Nederland, zal ik zeker daar weer heengaan bij een volgend autoprobleem. Maya Brünner-Verstraaten
prima!
Goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar.
Zeer goed. Behulpzaam en klantvriendelijk
keuringen, onderhoudsbeurten en reperaties aan de auto\'s
Zeer vakkundig, duidelijk! Houden zich aan de afspraak. Zeer tevreden.
Goed en betrouwbaar. Goeie uitleg en overleg. Na de verbouwing, een fantastisch mooie zaak en helemaal up to date .Veel succes in deze moeilijke tijden. Klant vriendelijkheid en service is zeer belangrijk!!!!!
Hoofdweg 5
9626AA Schildwolde