Ik ben van mening dat Vakgarage Heinneman een prima garage is en zeer betrouwbaar en behulpzaam in geval er iets aan de auto mankeert. Dan wordt het snel verholpen en dat is een zeer goed punt.
Zeer tevreden over de service.
Altijd een persoonlijke benadering. Ze kennen me, denken mee en een eerlijke service. Auto gaat na de keuring/reparatie weer schoon mee naar huis, geweldig!! Ik ben iedere keer weer erg tevreden.
Ik woon in het midden van het land maar zowel andere auto als apk bij Heinneman!
Wordt vriendelijk geholpen. Auto wordt goed onderhouden. Geven je advies kortom goeie vakmensen
Klantgericht, betrokken, goede werksfeer in en rond het bedrijf.
15 jaar geleden kocht ik hier mijn eerste auto een mooie VW Golf 3 Variant ben nooit meer weggegaan vandaag onze derde auto hier gekocht. Ook onze zoon is hier alweer een paar jaar een tevreden klant.
Mijn auto startte niet, dus moest ik m laten staan op mijn werk. Na contact te hebben gehad met Jeroen afgesproken dat die zo snel als mogelijk was op gehaald zou worden zodat ze er na konden kijken. De auto stond binnen 2 uur achter op de vrachtwagen. Ik had verwacht dat het een ernstig probleem betreffen deed en ik de auto een week kwijt zou zijn. Maar gelukkig kreeg ik een paar uur later al het bericht dat de auto weer klaar stond en het iets simpels betreffen deed. Ik ben super geholpen en begeleid door de mannen. Super, geweldig.
Als je er al bijna 30 jaar klant bent zegt dat al genoeg
ze nemen ruim de tijd voor je, alles wordt goed uitgelegd en de service is geweldig.
Zeer goed ontvangen en tewoord gestaan.
Mijn eerste ervaring met de koop van een auto is prima. Heel goed
Een erg fijne garage waar ik graag kom. Ook tijd voor een persoonlijk gesprek. Echt een dorpsgarage ons kent ons.
Heinneman is een garage zonder poespas. Zij geven een scherpe en eerlijke prijs en goede service.
Bij het aanschaffen van een occasion werd er eerlijk en duidelijk gecommuniceerd. Voors en tegens zijn netjes op een rij gezet!
Word altijd netjes geholpen En als je problemen hebt komen ze altijd oplossing
Groningse nuchterheid, service en klantvriendelijkheid gaan prima samen.
Super geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto!
Gelijk geholpen, vriendelijk en duidelijk.
Goed zaken doen met Heinneman
Ik werd snel en zeer goed geholpen met mijn probleem met de auto.
Snel geholpen, Zowel aan de telefoon als in de werkplaats. Zeer kundig personeel Eerlijke prijzen
Uitstekende garage, zeer deskundig, klantgericht, super netjes!
Hele prettig regionale Bovag garage. Gastvrij ontvangen. Vriendelijke medewerkers die de tijd namen om je te woord te staan en bijv. uitleg te geven over de aflevering en garantie mogelijkheden. Receptie, werkplaats en werkomgeving schoon en netjes. Vrij snel tot aankoop van een jonge occasion overgegaan na de uitleg én een fatsoenlijk inruilprijs te zijn overeengekomen. Beloofde afspraken werden nagekomen. De auto werd als nieuw afgeleverd. (de afwezige reserve sleutel werd bijbesteld en mocht bij de officiële merkdealer worden ingeleerd. Waren er nog maar meer van zulke familiebedrijven. Volgende auto zou ik (op dit moment) zonder enige terughoudendheid weer bij Garage Heinneman kopen. Als de naservice ook zo goed is dan mogen zij van mij WEER Bovaggarage van het jaar worden.
Hoofdweg 5
9626AA Schildwolde