De nodige reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Geen onnodige werkzaamheden. Top!
Altijd goede service, staan direct voor je klaar. Ook de haal- en brengservice is top.
Goed bedrijf
Niels en zijn personeel weten klanten aan zich te binden. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Auto de Jonge. Klantgericht, niets is te veel. Ze weten wat klantenservice is. TOP.
deskundig,vriendelijk,behulpzaam
Prima bedrijf met perfecte service. Al 28 jaar klant en altijd perfect geholpen.
Positief
Deskundig bedrijf, waar je snel en goed word geholpen wanneer je problemen hebt met je auto.
Niels is een prettige persoonlijkheid. Hij luistert goed en doet zijn best om je van dienst te zijn. Bijvoorbeeld de haal en brengservice bij een beurt gaf voor mij de doorslag om het onderhoud bij Vakgarage De Jonge te blijven doen. De vragen over offertetraject, voorraad , locatie, bereikbaarheid zijn een beetje onduidelijk. Daar heb ik maar wat ingevuld :-)
Fantastisch bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Prettige communicatie met Niels de Jonge en monteurs Bedrijf is een aanrader!!
Prima bedrijf!
Vriendelijk, eerlijk, kennis van zaken, zowel bij verkoop als bij reparatie van de verschillende merken. Vakkundige monteurs en schoon bedrijf.
Stoofstraat 52
4693 RA Poortvliet