Prima, Ik geef aan kennissen en nav vragen aan dat ik tevreden ben. Maar een ander moet zelf vrij kiezen dus aanbevelen doe ik uit principe nooit.
erg goed, betrouwbaar en goed advies
Zeer tevreden, deskundig oordeel, geen \"verassingen\" achteraf na telefonische afspraken over uit te voeren reparatie.
Reeds jarenlange ervaring met zowel glasservice, schade, onderhoud en aankoop nieuwe auto\'s
Werd snel geholpen en de airco is weer ijskoud, helemaal top! Kreeg alleen geen opmerking over de ratel in m\'n uitlaat, nu weet ik wel wat het is, maar misschien voor andere klanten handig om te vermelden.
Ben gekomen ivm een defecte airco. Probleem is vlot en vakkundig opgelost. Leenauto was zeer schappelijk geprijsd.
Eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Vakgarage Jongejans. Vakkundig, snel, geen overbodige reparaties, betrokken, meedenkend, goed bereikbaar.
Sinds jaar en dag onze leverancier van nieuwe auto\'s en onderhoud van het gehele wagenpark. De samenwerking en service is buitengewoon goed.
Toplokatie, rustige liging met voldoende parkeergelegenheid als u moet wachten tijdens een reparatie bent u binnen 5 minuten in het duin.
De auto hier APK laten keuren. Er moest een hoesje vervangen worden. Keurig over gebeld en alles volgens afspraak. Ze hebben er een vaste klant bij bij Vakgarage Jongejans.
Het Aambeeld 11
1969 NC Heemskerk