Serieus en vakkundig. Goede adviezen krijg je ook mee. Niet opdringerig. Zeggen wel hoe het er voor staat. Je wordt er prettig geholpen.
De heren denken altijd mee en komen met prima oplossingen. Sinds enkele jaren laat ik mijn beide auto's hier altijd onderhouden, ondanks dat ik tegenwoordig verder weg woon.
Ik vertrouw Berry en Ruben inmiddels blind op hun voorstellen… de ervaring heeft me geleerd dat ze vakkundig, betrouwbaar en supervriendelijk zijn.
Vol lof door iedereen aan te raden zijn auto voor onderhoud, keuring, reparatie bij Jongejans te laten verrichten!
Een garage met zeer kundig personeel. Staan altijd voor klanten klaar.
Altijd hulpvaardig en service gericht.
Grote beurt afgesproken. Prima geregeld, vriendelijk geholpen.
Ik werd direct geholpen met uitstekende service.
Eerlijke en deskundige behandeling!
Fijne service, denken mee en geven je het gevoel dat je nooit te veel betaald.
Auto gebracht voor apk en kleine beurt. Vriendelijk personeel, belt van te voren om te laten weten hoe duur het wordt. Een leenfiets was ook fijn!
Prima service, nette mensen
Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Prijsopgave vooraf en als er iets moet gebeuren wordt je netjes gebeld. Een dikke 10!
Al mijn ervaringen met Jongejans zijn top geweest. Er wordt altijd gekeken naar de beste oplossing mbt prijs, tijd en duurzaamheid voor de auto.
Goede service, zeer klantvriendelijk, snel geholpen.
Binnenkant auto was gestofzuigd en goede tips gekregen
APK snel geregeld, prettig geholpen en zeer vriendelijk.
Echt een top garage Ook al moeten we een stuk rijden zeer de moeite waard. Ik zou iedereen aanraden om hier heen te gaan.
Snel en prettig geholpen
Kan altijd bij ze terecht met vragen en problemen met de auto. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook voor advies over aankoop andere auto goed en eerlijk geïnformeerd.
Zo relaxed, zo vriendelijk, zo kundig.
Klantvriendelijk en bij reparatie weet je van te voren wat het gaat kosten!
Goed maar duur.
Ik kon kort van te voren een afspraak maken (handig als je vergeet dat je apk verloopt ;) ) prima service
Een APK keuring, kleine service beurt en airco reiniging onderging mijn Fiësta , Moeilijk voor de klant om dat te controleren ,maar de klantvriendelijkheid en het gegeven advies schept vertrouwen. Tot de volgende keer!
Het Aambeeld 11
1969 NC Heemskerk