Zeer vriendelijk personeel. Vakkundig. Wordt netjes gebeld als er iets is. Zeer snelle service. Auto bleek zelfs gestofzuigd. Kom hier al jaren, tot grote tevredenheid!
Snel geholpen, aardig en vakkundig. Later terug gegaan voor een nieuw probleem. Hebben ze snel geïdentificeerd en gratis gerepareerd omdat ik de week daarvoor een grote beurt had laten doen. Top garage!
Kon snel terecht en ben gelijk geholpen. Super fijn!
Betrouwbare garage. Goed geïnformeerd over de kosten.
Nooit meer naar een andere garage toe!
Gelukkig hier geen leerling monteurtjes die aan je auto prutsen
Altijd vriendelijk en vlot
Snel afspraak kunnen maken en lekker dichtbij op loopafstand
Top werk, eerlijke prijs.
Het personeel is erg vriendelijk, professioneel en grondig. Na een APK en een kleine beurt, ze hebben zelfs mijn auto gestofzuigd! Dat noem ik nou service! Geweldig!
Staan altijd voor je klaar!
Daar deze goed geholpen ben super.
Gewoon voor een tweede hands wagen geweest Goed gegaan,en bij aflevering!!naam op t kenteken! Koffie en alle afspraken nagekomen. Echt een aanrader. Groetjes Coos Barhorst
Als er wat is met me auto ga ik naar vakgarage jongejans
Prima service en alles vlgs afspraak verzorgd
Super goeie garage met leuk en vooral vriendelijk personeel. Kom graag bij deze garage
Prima vakgarage met goede service en kennis van zaken!
Ben al jaren klant en huidige auto ook hier aangeschaft.
Prima en kundige oplossing van storing aan motor. Tevens correcte analyse en oplossing van storend rijgedrag auto.
Ik had een probleem met de Hyundai i30. Ik kon direct langskomen, waarbij snel het probleem werd opgespoord. Voor het repareren moest wel een deel van de motor verwijderd worden en dan kon men het probleem maken. De auto hadden we echter een paar dagen later nodig voor vakantie. Ondanks drukte vonden ze toch een mogelijkheid om de reparatie nog voor de vertrekdag uit te voeren. Probleem werd verholpen en auto rijdt weer als vanouds. Top service.
Heb je een probleem met de auto, rijdt naar Jongejans en de meteen aanspreekbare vakmannen zullen je helpen.
Je word goed geholpen en op de hoogte gesteld van de kosten
Fijne ervaring met de garage. Prettig contact en fijne afwikkeling van de koop. Kan geen negatieve punten benoemen. Bij het ophalen stond mijn achternaam op het kenteken geprint. Erg leuke attentie!
Wij kunnen meestal direct terecht voor een kleine vraag en anders wordt er een afspraak gemaakt. Altijd is er goed overleg.
Top service, zoals altijd!
Het Aambeeld 11
1969 NC Heemskerk