Het is zonder twijfel de beste garage waar ik ooit ben geweest. De medewerkers van de garage zijn zeer ervaren en deskundig. Ze hebben mijn auto in perfecte staat gehouden en altijd gezorgd voor een uitstekende klantenservice. De sfeer in de garage is altijd gezellig. Het is altijd leuk om hier te komen en met de medewerkers te praten. Ze zijn erg vriendelijk en gastvrij, en het is duidelijk dat ze echt om hun klanten geven. Kortom, ik beveel deze garage ten zeerste aan!
Er wordt naar je geluisterd en met je overlegd. Prima gegaan. Ik mis alleen een fiets als vervangend vervoer.
Klamtvriendelijk en meedenkend, nette prijs.
Staan altijd klaar en snelle service
Professioneel behandeld, fijne communicatie en alles volgens afspraak.
Prettige ervaring / behandeling
Erg meedenkend en behulpzaam. Ik heb een nieuwe garage gevonden!
Moeiteloos afspraak gemaakt, wordt overlegd over de werkzaamheden. En goede prijs.
Ik kom al jaren bij Vakgarage Jongejans, en word altijd goed geholpen. De communicatie is open en vriendelijk en er word overlegd over grote reparaties.
Betaalbare, deskundige, betrouwbare en super aardige vaklui.
Alles klopt daar. Kennis, kunde, klantvriendelijk.
Kom
Altijd erg fijn in communicatie en afspraak. 2e apk voor mijn auto gedaan afgelopen week en weer tevreden. Ook voor alle tussendoor klusjes of vragen ga ik naar Jongejans in Heemskerk.
Heel positief. Men doet hun best en denken met je mee. Een fiets als vervangend vervoer zou wel handig zijn?
Fijne communicatie en kijken naar wensen vd klant.
Was netjes gedaan
Fijn dat wij als bedrijf altijd terecht kunnen met de auto's
Zie boven
het personeel informeert goed
het personeel informeert goed
Auto voor APK en klein onderhoud gebracht. Top service en auto weer als nieuw, zowel binnen als buiten :)
Onlangs tweedehands Peugeot aangeschaft bij deze Vakgarage. Goed voorgelicht en ik kreeg de uitgekozen auto gelijk mee voor een proefrit. Onderhandeling over de inruil verliep soepel (ook al wil je altijd meer hebben :-) ). Op de afgesproken dag werd de overdracht prima geregeld, de auto was Tip Top in orde met zelfs nog een nieuwe APK. Kortom zéér aan te bevelen!
Het Aambeeld 11
1969 NC Heemskerk