Altijd hulpvaardig en meedenkend. Professionele medewerkers.
Ik werd zeer goed geholpen daarnaast top personeel die echt kennis van zaken hebben. Ik heb dit ook nog niet eerder meegemaakt met deze snelle en betaalbare Garage Jongejans een echte aanrader!!! TOP
Perfecte service, jammer dat ik de afspraak via ServiceRight had gepland, daar is vanalles verkeerd gegaan. Maar de garage heeft het netjes opgelost!! Top service!
Ik ben super tevreden over de afgelopen jaren dat mijn auto werd gekeurd en gefixed door de mannen van Vakgarage Jongejans Ik rijd een BMW uit 2004..... en ik kan deze garage van harte aanbevelen. Eerlijke mannen die hun vak beheersen.
Goede en eerlijke service. Ik vind het prettig om mijn auto naar deze garage te brengen.
Flexibel in afspraak maken
Altijd direkt geholpen en denken goed mee met de klant! Je weet altijd waar je aan toe bent bij een reparatie en je voelt je als klant ook gewaardeerd.
hier prettige geroutineerde vaklui die met jouw auto bezig zijn (gelukkig hier geen leerling monteurs die vaak pruts werk afleveren)
Alle afspraken nagekomen. Meegedacht om zo goedkoop mogelijk uit te komen
Auto gebracht voor onderhoudsbeurt en is helemaal nagekeken. Goede service en vriendelijk personeel!
Garage Jongejans is een fijne garage waar je erg prettig geholpen wordt en waar de klant nog koning is. Dit komt bij de meeste garage’s steeds minder voor helaas.
Het personeel bij Vakgarage Jongejans is erg vriendelijk en behulpzaam! Nadat mijn auto wederom het zelfde probleem had als eerder hebben zij, zonder extra kosten in rekening te brengen, een lange tijd doorgewerkt om het probleem op te lossen. Ik raad deze garage zeker aan en ik heb een betrouwbare garage gevonden waar ik terug kan komen.
Naar Jongejans ga je met plezier. Bij de laatste APK en onderhoudsbeurt hadden ze de auto zelfs gewassen!
super
Vakmannen. Fijn om een betrouwbare garage in de buurt te hebben. Vriendelijk in de omgang en weten waar ze het over hebben. Verstaan hun vak en leveren altijd goed werk.
Zeer fijne garage met vriendelijk en kundig personeel.
Garage Jongejans zo’n fijne garage. Denken met je mee. Gaan tot het uiterste om je te helpen.ben daar ooit gekomen met bedrijfbus. Ander garage zei dat het een grote reparatie zou worden motet eruit etc. Bij jongejans zeiden ze we gaan eerst eens kijken. Was een heel klein dingetje . En kom er jaren weer mee rijden. En deze week auto gebracht en wederom enorme goede service! Klasse! Jacqueline Aardenburg
Daar ik naar behoren goed wordt geholpen
Door een medewerker van een extern bedrijf was mijn auto beschadigt. De Vakgarage baalde enorm maar heeft de schade aan mijn auto binnen een week hersteld zonder enige discussie! Rubben Bedankt voor deze uiteindelijk plezierige ervaring en oplossing !
Bij een storing ver van mijn woonplaats was ik meteen welkom. Hoewel ze het euvel niet hebben kunnen oplossen in de tijd die ik beschikbaar had, erg tevreden over de service-gerichtheid en instelling. Zou deze garage aanraden.
na melden storing aan de auto meteen kunnen brengen en binnen zeer korte tijd kon hij weer opgehaald worden.
Klantvriendelijk, goede service!
Snelle service, netjes afgeleverd en keurige prijs
Goed bedrijf waar ik met een gerust hart mijn auto en bedrijfsbus achterlaat voor onderhoud en of apk
Vandaag fantastisch geholpen, erg behulpzaam en goed meedenkend. Kortom een garage waar ik mijn 2 auto\'s met een gerust hart laat onderhouden.
Het Aambeeld 11
1969 NC Heemskerk