Je voelt je gehoord
Fijn dat de APK keuring van mijn auto in korte tijd kon worden ingepland. De communicatie met uw medewerkers was helder en flexibel. Alles is volgens afspraak uitgevoerd, en de kosten vielen mee. Ik ben zeer te spreken over de professionaliteit van uw technische personeel. Fijn dat ik mijn auto na sluitingstijd kon brengen en ook weer in de avond kon ophalen. Top!
Makkelijk met brengen en halen. Keurig van te voren gebeld over kosten.
Dat er meer met de auto moest gebeuren,maar er kwam meer bij.Kobus heeft ons keurig opgebeld en overlegd.Dit werd door ons zeer gewaardeerd.
Een garage met veel service. Duidelijke afspraken en mogelijk om online te boeken zijn voor mij pluspunten. Kon vervangend vervoer krijgen, heel fijn.
Goed geholpen en geen onzin verhalen
geen speciale redenen
top garage je vraagt en het word geregeld alles in overleg
Heel goed bahandeld
vakkundig, vriendelijk, behulpzaam
Ik kon snel terecht voor een service afspraak.
Deskundig personeel, met verstand van zaken.
Buiten de planning klaar staan voor de klant
Prima bedrijf!
Ze doen alles in overleg . Wel aangeven wat wel kan en wat niet, anders is je rekening hoger dan verwacht . Voor een lekke band kon ik trouwens ook meteen langs komen . Top
Wij worden altijd prima geholpen!!
Altijd get gevoel dat je welkom bent.
Hartstikke goed
Altijd klant gericht, en wordt snel geholpen bij vragen of mankementen aan mijn auto. Al jaren dik tevreden!
Na één telefoontje werd een goed plan gepresenteerd om mijn auto weer in zeer korte tijd mobiel te krijgen.
Hier word ik altijd prima geholpen. Fijn familiebedrijf.
altijd persoonlijke uitleg
17h15 Gebroken, schodemperveer R voor, agenda vol, meteen leenauto, en demper de volgende dag om 17h gerepareerd waardoor ik weer met eigen auto naar werk kon.
Bij het kopen van een andere auto werden we uitstekend geadviseerd. Niet gericht op het verkopen van een auto maar gericht op wat wij wilden/ nodig hadden. Ons gebruik in het verleden werd daarbij ook gebruikt. Prettige sfeer om tot een keuze te komen.
Veilingweg 74
1749EJ Warmenhuizen