Goed en vriendelijk geholpen. Ga zo door.
Slechts één puntje niet opgelost omdat ik daarvoor beter bij een LPG specialist terecht kon. Dit had geen effect op de prestaties of veiligheid en APK. Het zou gewoon minder duur zijn als een expert dit onderhanden zou nemen. Prima meedenken dus.
Prettig en snel verlopen goede service.
Geweldig en heel vriendelijk
Snel en goed geholpen
Goed qua kennis van zaken Eerlijk qua uitgevoerde werkzaamheden Klantvriendelijk je kunt altijd terecht
Vriendelijk. Vakkundig. Snel.
zie beneden
Al bijna 25 jaar is Vakgarage Jonker mijn garage. Voor privé en sinds enkele jaren ook voor zakelijke auto's. Helder advies vooraf, werk wordt vakkundig en keurig uitgevoerd en over eventuele tegenvallers wordt helder gecommuniceerd. De uiteindelijke prijs voor onderhoud en reparaties is simpelweg redelijk. Dik tevreden dus.
Is altijd goed en is ook te voelen tijdens wegrijden na beurt en apk.
Vakgarage Jonker heeft een goede service, is laagdrempelig te bereiken en bellen voor overleg.
Uitstekend, zoals gewoonlijk.
Goed geholpen en met de aanschaf van een young timer en de inruil van m'n oude auto. Goeie service m.b.t. leenauto en aflevering auto.
Prima geholpen en werd duidelijk aangegeven wat het ging kosten en wanneer de werkzaamheden klaar konden zijn. Alles perfect volgens afspraak, zelfs sneller.
zie hierboven
Kan snel terecht voor reparatie, klantvriendelijke dienst en deskundigheid binnen het bedrijf. Altijd tevreden!
Erg prettige garage! Ik kocht hier mijn eerste auto en het personeel was voor, tijdens en na de koop erg behulpzaam en vriendelijk.
Klantvriendelijk, Meedenkend, Deskundig
Heel goed geholpen en uitstekende service ondanks de Corona. Auto netjes thuis gebracht met een geweldige bos bloemen. Henk bedankt
Prima geholpen, dichtbij, behulpzaam en meewerkend
Al jaren zeer tevreden. Goede service, nooit overbodige of onnodig kostbare extra reparaties en altijd duidelijkheid over wat er moet gebeuren, waarom en wat het zal kosten.
Ik word altijd erg goed geholpen
Ik ben weer uitstekend geholpen. Alles verliep 100% naar tevredenheid en ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
Veilingweg 74
1749EJ Warmenhuizen