Advies was terecht; volgende keer op tijd onderhoud doen, waar ik nu aardig wat te laat was. Er werd netjes op tijd gebeld met de bevindingen en de auto was binnen een dag klaar inclusief grote beurt. Kreeg ook een leen auto mee.
Geen onzinnige dingen die gedaan worden.
Goed geholpen aan betrouwbare gebruikte auto.
Netjes geholpen en op dingen gewezen en gebeld wat er nog moest gebeuren en wat de rekening werd
Online goed geregeld
Bij deze garage wordt je altijd goed geholpen. Snelle vakkundige service en prima vakmanschap!
Tijdens garantie lijkt t alsof ze alles qillen doen voor je daarna ellende, express dingen niet repereren terwijl klant meerdere malen zegt dat het niet goed is. En dan volle mep vragen om iets wat in de garantie al duidelijk was.
Er werd ruimte vrijgemaakt in de agenda. Snelle vakkundige service.
Auto gekocht en ingeruild, eerlijke prijzen zonder spelletjes. Het interieur poetsen van het afleverpakket is niet al te netjes gedaan. Maar over het algemeen een goede indruk en goed geholpen.
Vlotte service en prima vakmanschap
Ze hebben mij goed en snel geholpen, heel blij mee!
zie hiervóór.
Prettige en vlotte inruil. Alle afspraken nagekomen; prima garage en leuk contact met Kobus Jonker.
Bij vakgarage Henk Jonker wordt je altijd goed en snel geholpen. Wij zijn er al vele jaren tevreden klant.
Correct en prettig
Snelle service Heldere afspraken Nette prijzen
Een zeer menselijke vakgarage! Meedenken in oplossingen gebeurt van harte want een veilige auto staat hoog in het vaandel. Groetjes van een zeer tevreden en dankbare klant
Goede communicatie
Prima! Goed advies.
Vandaag heen geweest voor interesse in een BMW gt... wij zijn een jong gezin en werden voor ons gevoel niet serieus genomen ... we werden niet in de gelegenheid gesteld een proef ritje te rijden ... er werd ons geadviseerd dat het beter was om verder te kijken ... 1 tip je ziet aan de buitenkant niet wat iemand op ze bankrekening heeft staan ... wij zullen hier nooit een auto kopen en dit verhaal vertellen aan iedereen die het horen wil ... vandaag wel een BMW gt gekocht bij een super fijne garage waar klantvriendelijkheid erg belangrijk is
Zaterdag gebeld voor een APK op maandag en werd vriendelijk geholpen. Auto kwam zonder problemen door de keuring, heb er niet bijgestaan dus weet niet hoe het binnen de garage er aan toe gaat, maar van wat ik zag was het geordend.
Goede service en vakbekwaamheid.
Vooraf overleg over de kosten. Geen manco's achteraf omdat het werk goed is uitgevoerd
prima, volgens afspraak uitgevoerd
Veilingweg 74