Prima garage ik kom er al jaren
betrouwbaar, geen onnodige handelingen, ben blij met ze
Na meerdere malen besodemietert te zijn door meerdere garages, was het vertrouwen daarin tot een nul punt gedaald. Garage Jonker heeft daar ook nog een staartje van meegekregen, door de uitstekend gerepareerde problemen op te lossen, die de ander had nagelaten te repareren. Dus nu weer wat vertrouwen gekregen en eerlijk en recht doorzee behandeld. We gaan zeker terug als het nodig is.
Henk jonker zijn team staat altijd voor je klaar. Is duidelijk hoe en wat er al de auto moet gebeuren.
Er is gedaan wat moest gebeuren en zelfs iets meer dan dat.
Goed en vriendelijk personeel
Bij een kleine beurt is er een gebrek geconstateerd, waarover ik netjes ben gebeld. Na overleg met elkaar iis er een afspraak voor reparatie gemaakt, die vervolgens vakkundig en snel is nagekomen. Ik ben zeer tevreden over de wijze, waarop dit is afgehandeld!
Kon op korte termijn afspraak maken. Ideaal om een leenfiets mee te krijgen. Keurige afhandeling. Zeer nette prijs. Prima geholpen. Blijf zeker bij deze garage.
top!
1e keer voor onderhoud! Volgende keer meer!
goed persoonlijk contact
nvt
Door receptioniste zeer goed geïnformeerd over hoe te handelen ivm coronavirus en staande afspraak. Goede voorzorgsmaatregelen genomen voor personeel en klanten.
mijn ervaringen zijn zeer goed
Hele goede service,en duidelijke communicatie naar klanten.
Fijne ervaring, betrouwbare service! Nette en zakelijke oplossing rond Corona, ik werd van te voren even gebeld hoe dit aan te pakken. Iedereen kan zo veilig en wel geholpen worden.
De heer Jonker is een innemende aardige verkoper die meteen vertrouwen wekt zonder de meestal domme verkooppraatjes en zgn snel gedrag. Ik ben zelf verkoper en geef hem echt een 10.
Henk is een gedreven en goede vakman. Veel uitleg en advies bij de aankoop. Persoonlijke benadering. Een mensen mens. Compliment voor jullie service.
Prima klant behandeling Nette service En duidelijke communicatie. Prima garage.
Vorig jaar mijn youngtimer laten ristorneren. Nu jaar verder en had nee apk nodig. Geen problemen technisch gezien en de apk vlot verlopen.
Zeer behulpzaam en snelle oplossing. Lekke band nog dezelfde dag vervangen voor een nieuwe.
Netjes en volgens afspraak geholpen
Werd prettig te woord gestaan en mijn dochter heeft uitgelegd wat er aan mijn auto moest gebeuren en het is naar het zin de lampen van mijn smart four four zijn weer heerlijk helder de rest wat gedaan moest worden is uitstekend verholpen joepie ik weer blij APK beurt is weer geslaagd dank zij jullie !! Blij dat ik bij jullie terecht kon en ik heb weer een goede vakgarage bij Henk Jonker gevonden !! JOEPIE !!! BEDANKT!!
Tweedehands auto gekocht, super service, nog wat veranderingen aangebracht, ook naar wens gedaan.... goede prijzen ook, kortom een pluim voor Garage Jonker
Je weet nooit wat er exact met je auto gebeurt maar mijn vertrouwen in Henk Jonker is wel groot. Mijn gevoel is echter dat de prijzen erg stevig zijn. Als je op internet naar onderdelen zoekt dan zijn de verschillen heel groot. Dan hou ik rekening met originele en niet originele onderdelen. Heb weer een jaar om te kijken of we blijven.
Veilingweg 74
1749EJ Warmenhuizen