aandacht, persoonlijk contact, service !
Ik wordt altijd goed geholpen.
Fijn geholpen toen mijn auto voor APK en onderhoud kwam.
Zeer klantvriendelijk juiste en zeer snelle hulp. En ook nog een leen auto. Dat voor een nieuwe klant vind ik super
Ik heb goede ervaringen en ben een zeer tevreden klant. De mensen van de vakgarage denken mee en staan me te hulp bij problemen. Ik kan altijd snel terecht.
Uitstekende garage
Keurige afhandeling, duidelijke afspraken en deskundig onderhoud
Bij de eerste kennismaking kreeg ik al een goed gevoel bij de hr Jonker. Prettig en niet opdringerig.
De afspraak voor een apk en kleine beurt was zo gemaakt. Ik kwam later tot de ontdekking dat ik toch een leenauto nodig had dus gebeld en zo geregeld. Op de dag werd ik gebeld dat de 2 voorhanden af waren. Duidelijk verteld wat de kosten waren. En op de aangegeven tijd stond de auto weer klaar. Super.
Henk Kobus en Loes, no nonsense team met een uitstekende service.
Altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding
Prettige garage. Ik raad hem aan.
Hier is niets meer aan toe te voegen. Aan dit bedrijf kun je je auto gerust toevertrouwen!
Reparatie goed gedaan en rekening viel erg mee. Op de dag zelf opgelost.
Thuisgebracht en eventueel opgehaald.
Schade geleden, eigen schuld, maar van de schade is niets meer te zien. Geweldig vakmanschap.
Vriendelijk goed geholpen
Altyd vriendelijk,snel,goede service.