Was helemaal naar wens, zelfs meer dan!
Altijd fijn en snel geholpen!
Klant van ons had een probleem. Deze hebben we samen met auto klaassen opgelost en heeft de garage op netten manier klaar gemaakt. M.v.g. Auto Rutgers
Mooi dichtbij. Goede prijs kwaliteit verhouding Vriendelijk
Duidelijke diagnoses en ook een realistische prijs.
Vriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke afspraken
Kundige monteurs, prima advies.
Uitstekend bedrijf, klantgericht, professioneel en super service bij Frank en collega’s
Uitstekend volgens afspraak geholpen
Vriendelijk, kennis van zaken en ze proberen je geen onnodige dingen aan te smeren, zoals merkendealers vaak doen
Hele fijne service en aardige mensen
Toppers
R
Onze auto was onverwacht defect. Vakgarage Klaassen kon snel schakelen en hield ons goed op de hoogte. Hele fijne garage met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Auto in het weekend stuk, Neerzetten en de maandag alweer gemaakt. Snelheid, kwaliteit en de juiste manier van communiceren. Perfect!
Prima werk
Je word vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg factuur.
Makkelijk afsoraak maken, auto brengen en ophalen
Perfecte firma
Airco van de auto deed het niet, kon de auto meteen daar laten. Volgende middag stond hij weer klaar. Ze luisteren naar je verhaal, helpen je, en zeer vriendelijk en correct. Klasse
Allés Wassink perfect
Prettig contact met goede oplossingen
Auto voor apk, gebeld voor vervanging van 2 banden. Geen verrassing achteraf.