Komen uiteraard ook over dat ze weten waar ze het over hebben.
Het was niet makkelijk om het probleem op te sporen, maar het is op een goede manier opgelost.
Na koop Suzuki Alto is deze werkelijk als nieuw afgeleverd! Doen wat ze beloven! Prettig personeel!
Altijd goed geholpen door vakgarage Klaassen. Netjes in omgang, alles gaat in goed overleg.
Wat een fantastische garage altijd. Vriendelijke en vrolijke monteurs. komen afspraken na. Niet te duur en leveren altijd goed werk. Ik hoop er nog lang klant te blijven.
Personeel staat gelijk klaar, wordt deskundig geholpen. Klantvriendelijk
prettige en functioneel telefonische contact. Duidelijke prijsopgave.
Door C konden wij onverwacht onze auto niet komen brengen voor de APK. Even gebeld met Klaassen en ze zijn de auto komen halen bij ons thuis. Super service!
Word goed te woord gestaan. Kwaliteit en prijsverhouding goed. Werken netjes. Nemen de kosten door.
Uitstekende service
Al jaren een tevreden klant
Netjes, mooi optijd precies als afgesproken
Snel en goed gerepeteerd
Zeer prettig
Probleem is goed verholpen en de communicatie was goed.
APK keuring.
zeer tevreden
Goede monteurs, probleem snel herkend en prima opgelost.
Reparatie correct uitgevoerd, en meedenkend in oplossingen. Heel prettig
Uitlaat kapot en de garage zat tot eind augustus vol. Toch gebeld als er naar gekeken kon worden. Ik mocht de auto meteen brengen en na een halfuurtje werk weer meenemen.
Zoals altijd word ik erg prettig geholpen bij vakgarage Klaassen. Helaas kwam ik er recent achter dat mijn zijspiegel van m'n auto was gereden (of geschopt want de schade was fiks), om 11:00 gebeld naar vakgarage Klaassen en waar ik had verwacht dat het vanwege de vakantie druk zou zijn kon ik om 13:30 langskomen en een half uurtje later zat er een nieuwe spiegel op en kon ik weer veilig de weg op. De service was wederom wat ik gewend ben, gewoon hartstikke goed. Ze leggen de lat hoog voor zichzelf wat betreft het verlenen van service maar ik ben nog niet teleurgesteld hierin. Wederom ontzettend bedankt Martijn (voor het plaatsen) en collega's!
Wederom een auto gekocht (inmiddels de derde)omdat wij op zoek waren naar een auto die iets meer kon trekken. Super geholpen, onze auto ingeruild en een week later de nieuwe opgehaald. Niets is teveel voor de werknemers (en Frank)van Vakgarage Klaassen om samen met de klant mee te denken. De auto ritten van Nieuwerkerk a/d IJssel naar Zwolle voor het onderhoud van onze auto zijn ons nooit te veel. Bedankt voor de goede service. Fam. Butter.
Staan altijd voor je klaar, vakkundig en snel!