Ik wordt altijd goed, snel en vriendelijk geholpen bij deze garage.
Goed, snel en aardig geholpen
Altijd goede service en deskundig personeel
APK keuring laten uitvoeren. Zonder poespas zonder gezeur. Nette service en vertrouwd.
Netjes en correct geholpen
Airco werd kundig gerepareerd en wielenwissel uitgevoerd tegen redelijke kosten. Deze garage is voor mij een verademing na jaren dealeronderhoud. Geen chique receptie maar je stapt zo de werkplaats binnen waar altijd wel iemand naar je toe komt om te helpen.
Goede uitleg en service, fijne medewerkers, super tevreden.
Altijd goed
Zeer goede ervaring goede service
Correct op de hoogte gehouden. Snel geholpen, vriendelijk en de kosten waren zoals verwacht.
Afspraak maken gaat online makkelijk. Werk volgens afspraak helemaal goed. Allround vakmensen Een vertrouwd adres al vele jaren. En scherp geprijst.
Auto voor de Keuring gebracht. Een leenauto kon geregeld worden. Ook ingepland voor een Onderhoudsbeurt. Tevens banden gewisseld. Het mooie vond ik eraan dat de winterbanden daar in opslag konden. Service was goed. Bij aankomst ook gelijk geholpen. Al met al een prettige ervaring met niet al te hoge kosten. Ik ga daar de volgende keer weer heen.
Zeer prettig garagebedrijf met klantgerichte service
Een garage met leuke groep enthousiaste mensen, met vakkennis. Meedenkend en naar oplossingen zoeken en flexibel met afspraken.
Wordt snel geholpen. Deskundig en vriendelijk personeel.
Altijd goed
Ik moest mijn auto snek laten repareren i.v.m. een trieste privé situatie. Frank en Pascal hebben de reparatie ter plekken gedaan.
Al een paar jaar trouwe klant en altijd naar tevredenheid.
Prima geholpen na afspraak. En telefonische terugkoppeling over werkzaamheden en prijs
Fijn geholpen ook na de aankoop van de auto.
Aardige medewerkers, goede, betaalbare service
Net APK gehad, plots moterstooring en olie lekkage, garage gebeld. Na 2dgn werdenvwe gebeld dat auto stervende was. Maar 35euro onderzoekskosten En advies koop andere auto Eerlijke garage top
Tot nu toe goede, positieve ervaring. Fijne service en erg klantgericht.
zoals altijd zijn de kerels van Vakgarage Klaassen weer supersnel klaar met mn auto. Deze keer voor de APK en bijbehorende kleine reparaties. Voor een uitstekende prijs kon ik de auto nog geen dag later al weer ophalen. Goed, goedkoop en zeer klantvriendelijk.
Technisch goed, betrouwbaar en zeer klantvriendelijkh