Direct geholpen, top!
Een garage die zijn werk perfekt doet en uitstekend adviseert zodat er geen overbodig onderhoud of reparaties worden uitgevoerd!
Ik ben al jaren klant bij Vakgarage Klaassen en ben meer dan tevreden over de manier waarop zij met mijn auto en ook met mij omgaan. Tot nu toe ben ik iedere keer 100 % tevreden over onderhoud of reparatie. Zij geven een perfecte service! ( altijd net even een stapje meer echt top! ) Van mij een verdiende 10.
Vriendelijk, professioneel en een prettige sfeer!
Zeer vakkundige garage waarbij ze ook nog zeer flexibel zijn net een betaalbare prijs
mijn beide auto's zijn al jaren naar volle tevredenheid in onderhoud bij Klaassen. De communicatie is goed, verwachtingen worden goed met de klant besproken. Tot op heden geen onverwachtte kosten achteraf gehad . Je moet wel ruimschoots van te voren onderhoud inplannen omdat ze vaak al een maand vol zitten
Ik heb goede ervaringen met vak garage Klaassen. Ben tevreden over wat ze hebben gedaan en ervaar de monteurs als prettig.
Super vriendelijke mensen, vakkundig advies en goede prijs.
Goede en vakkundige onderhoud van auto
Behulpzaam vriendelijk en denken mee
Een super fijne garage waar ik al jaren kom. Eerst toen ik in Zwolle woonde, nu vanuit Wezep nog steeds. Helaas hebben ze vaak een wachtrij van twee a drie weken, maar dit toont alleen maar dat er iets te veel mensen op de hoogte zijn van hun kwaliteit :)
Alles wat men kan verwachten van een vakgarage. Top. Generatie lang komen we er al graag langs.
Makkelijk een afspraak maken. Vervangend vervoer. Vriendelijk, beleefd, netjes. 1ste maal, tot een volgende keer
Auto had een beurt nodig. Al jaren kom ik bij Klaassen en dat is dus ook naar tevredenheid. Nu ook, de afspraak is een keer verplaatst vanwege drukke agenda bij Klaassen zelf. Dat was voor mij geen probleem. Auto in de ochtend gebracht en een fiets meegekregen om naar huis te kunnen. In de middag volgens afspraak klaar. Alles volgens afspraak, dus wederom ben ik tevreden.
Altijd plezierig, behulpzaam en betrouwbaar
Ik wordt altijd zeer goed en vakkundig geholpen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en je wordt vooraf goed geïnformeerd. Er staat bijna altijd een fiets klaar om te lenen. Mijn favoriete garage in Zwolle.
Goede communicatie en deskundige adviesen.
Gewoon een no nonsens garage waar ze doen wat ze zeggen en beloven. Vakwerk en netjes.
Bij klaassen is iedereen altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze denken altijd mee en zullen je nooit proberen te tillen. Ik ga nooit meer ergens anders naartoe.
Prima service en altijd vriendelijk
Bellen, afspraak, op tijd, repareren, prima geregeld.
Vriendelijk en professioneel
Altijd eerlijk en zeer kundig personeel. Prijs-kwaliteit is goed en advies ook altijd goed.
Vakgarage Klaassen staat voor kwaliteit gekoppeld aan een scherpe prijs. Klant staat voorop bij deze garage en je zal altijd tevreden naar huis gaan. Mocht er toch iets niet goed zijn, dan word je direct geholpen. De service staat dus hoog in het vaandel.