Goede communicatie, goed op de hoogte gehouden van de kosten en erg vriendelijke mensen.
Een garage waar de service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Ook de prijs/kwaliteit verhouding laat niks te wensen over!
Ivm een weggesprongen borgveertje kon ik dezelfde dag nog langs komen. Netjes geholpen en een goede service.
Goed overleg, top service en niet zo belachelijk duur. TOP
Vriendelijk en bekwaam, eerlijk en betrouwbaar
Supergoede service!! Snel, vriendelijk en ze denken altijd met je mee.
Wat een fijne garage! Met mijn oude Volkswagen camper t3 gestrand in Zwolle aan het einde van dag. Gelukkig maar want anders had ik vakgarage Klaassen niet tegengekomen! Snel en super geholpen! De camper mocht veilig achter het hek en de distributie en waterpomp werden vervangen. Daarna probleemloos verder en in een keer door de apk! Goede informatie en communicatie over de voortgang en ik kan iedereen met (ook) een campertje deze garage echt van harte aanbevelen!
Super garage een klein foutje hebben ze perfect opgelost een foutje van zelfs een andere garage hebben ze netjes opgelost, zijn maar weinig monteurs die zulke service leveren top blijf zeker bij deze garage ondanks een klein foutje van ze lossen ze het erg netjes op.
nieuwe auto gekocht
In 2010 begonnen met 1 auto in onderhoud. Inmiddels 4 auto\'s in onderhoud bij Klaassen en 2 auto\'s aldaar gekocht. Probleempjes worden snel en goed verholpen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zonder uitzondering vriendelijke mensen. Kortom: 100% aan te bevelen.
Denk met je mee,,,mijn auto stond 3 hoog in een parkeergarage er was geen beweging meer in te krijgen de sleutel in geleverd en de volgende dag stond hij bij hun gereed ( zonder ekstra kosten )kijk dat noem ik nou service met een hoofd letter.
Hele goede ervaringen met deze garage.....echt top!
We hadden hier een auto gekocht, na een week was er een mankement. Zonder kosten is dit gemaakt! Vlot en aardig geholpen, ze verdienen een warme douche 👍 Echt super!!
Je wordt altijd goed geholpen. Service is prima.
Nieuwe auto gekocht maar na 1 week bleek er een storing te zitten in het elektrische raam. Gebeld met de garage, konden direct terecht en is kosteloos gemaakt. Super goede ervaring met Vakgarage Klaassen Zwolle!
Mijn Opel Meriva weggebracht voor een grootte beurt en hij rijd weer als een zonnetje.
Vlotte hulp van deskundig personeel
Super bedrijf en zeer vriendelijke,accurate en bedreven mensen.
Zeer goede service en prijs kwaliteit verhouding. Afgelopen week mijn eerste auto gekocht bij Vakgarage Klaassen (Kia Pro_cee\'d uit 2011) ik mocht alles bekijken en de auto mocht zelfs op de brug om er onder te kijken. Omdat ik niet in de buurt woon van vakgarage Klaassen was alles binnen 1 dag geregeld. De verkoper contact trotseerden nog de vloeistoffen en de banden voor niks zodat ik veilig de weg op kon. Dat is pas service! Daar kunnen veel autogarages wel wat van leren.
Twee maanden geleden een Peugeot uit 1995 gekocht bij vakgarage Klaassen. Vorige week bleek mijn uitlaat kapot te zijn. Één belletje naar de garage om een afspraak te maken voor vandaag (30-07-2015). Het euvel is zeer correct opgelost. Uitmuntende service!
Mijn auto moest nieuwe banden hebben ivm een aankomende apk. Gebeld om 08:30 en kon direct terecht. Deskundig advies van de eigenaar. Niet het gevoel dat ik werd afgezet. Sterker nog, mij werd geadviseerd voor een goedkopere band te gaan, die qua kwaliteit gelijk was aan de A merken. Om 11:00 uur, kon ik mijn auto weer ophalen! Echt een goed gevoel bij dit bedrijf.
In mei Mercedes A klasse gekocht, na aankoop bleek de condensor defect te zijn ook was er wat roestvorming aan de onderkant van de portieren, dit bleek een bekent euvel te zijn bij de A klasse, maar helaas Mercedes wilde niet meer herstellen. Vakgarage Klaassen heeft alles tot volle tevredenheid opgelost. Top service !!!
Heb in januari een occasion gekocht en ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling. Ook de service na afleveren is geweldig, problemen worden goed en snel opgelost. Nee, ik ben zeker tevreden voor 200%.
Ga morgen papieren tekenen voor auto. Heb op eerste afspraak al goed gevoel over deze garage. Men geeft goed advies en proefrit is zo geregeld. Morgen nog even extra proefrit .